Súlyos teher a kereskedőknek a reklámadó

2015. május 11.

Az OKSZ álláspontja szerint a reklámadó jelentős hányada, közvetlenül vagy közvetve, a fogyasztási cikk kereskedelmet terheli.

Ismét MLE-elnök lett Kovács Tibor

2015. május 07.

A szakembert immár harmadszor választotta meg a kiadói szervezet közgyűlése. Szó esett a reklámadóról, a vasárnapi üzletstopról és egy Budapestre érkező nemzetközi eseményről is.

Az MRSZ is véleményezte a reklámadó-javaslatot

2015. május 06.

A szakmai szervezetek továbbra is egyeztetéseket sürgetnek a kormánnyal és azt kérik, hogy a kormány fontolja meg az adó eltörlését annak káros gazdasági hatása miatt.

Reklámadó: itt a módosító javaslat

2015. május 05.

Megjelent a Kormany.hu-n a reklámadóról, illetve a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényeket módosító javaslat.

Megjelent az EU álláspontja a reklámadóról

2015. április 29.

Az Európai Bizottság hivatalos lapjában tette közzé a reklámadó progresszív adókulcsának felfüggesztésével kapcsolatos határozatokat.

Vs.hu: megvan, kik nem fizetnek majd reklámadót

2015. március 24.

Akik fizetnek, 3-5 százalékos mértékre számíthatnak.

Brüsszel felfüggesztette a reklámadó alkalmazását

2015. március 12.

Az Európai Bizottság (EB) mélyreható vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy a Magyarország által 2014 júniusában bevezetett reklámadó megfelel-e az uniós állami támogatási szabályoknak.

A Google és a Facebook nyomában a NAV

2015. március 04.

A Reklámadóblog megkérdezte a NAV-ot, hogy tervezi-e behajtani a külföldi adóalanyokon az általuk fizetendő reklámadó összegét.

3-5 százalékos reklámadót mérlegelhet a kormány

3-5 százalékos reklámadót mérlegelhet a kormány

2015. március 03.
Márciusban jöhet a kormány konkrét javaslata, hangzott el a bizottsági ülésen.

A Google és a Facebook nyomában a NAV

2015. március 4.

A Reklámadóblog megkérdezte a NAV-ot, hogy tervezi-e behajtani a külföldi adóalanyokon az általuk fizetendő reklámadó összegét.

Luxemburgba költöznek az RTL-csatornák

2014. december 8.

A korábbi híresztelést megerősítve a román hírügynökség közölte: az RTL csoport lemondott a Romániában engedélyezett hét tévécsatornájának licencéről.