A skandináv csoda nem is annyira titkos receptje

A skandináv csoda nem is annyira titkos receptje

2018. június 22.
Nyugaton messze már az az idő, amikor az újságírók szerkesztői egyedül döntöttek arról, mely tartalmakat nyújtják ingyen, és melyekért kérnek pénzt. A svédországi és norvégiai fizetőfalas megoldások azt mutatják, hogy az olvasók hajlandók fizetni a cikkekért, ha azokat okosan tálalják nekik.
″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

2018. június 13.
Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon.

Ajánljuk magunkat: Sixx a Jazzy Rádióban

2015. június 02.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Varga Attila (sixx), az Index és a Comment:com bloggere lesz a vendégünk.

Index: eladták a TV2-t

2013. december 21.

A hírt már régóta rebesgette a piac, az Index szerint maga a vezérigazgató és a gazdasági igazgató, illetve a mögöttük álló, meg nem nevezett befektetők a vevők. Hivatalos közlemény még nincs.

MTG: lezárt vásárlás

2013. december 02.

Nem egészen két hónap alatt lezavarta térsége egyik legnagyobb tartalomgyártójának átvételét a Modern Times Group (MTG).

Tartalomgyárat vesz az MTG

2013. szeptember 25.

A skandináv térségben igencsak beágyazott vállalat többségét szerezte meg a Viasat-csatornák tulajdonosa egy hétfői bejelentés szerint.

Megvette a Discovery az SBS észak-európai érdekeltségeit

2013. április 15.

Fél éve még csak arról írtunk, hogy jelentős az érdeklődés a ProSiebenSat.1 skandináv adóira. Mostanra le is zárult az eladás.

Kisebb ProSieben

2013. január 02.

Két pénzügyi befektetőt lehagyva végül a jelentős szakmai háttérrel rendelkező befutó veheti meg a ProSiebenSat.1 skandináv médiaérdekeltségeit.

Drága ProSieben-tévék

2012. november 09.

Két pénzügyi és egy szakmai befektető áll sorba a ProSiebenSat.1-médiaház skandináv televíziós csatornáiért. Srófolódhat az amúgy sem alacsony ár.

Skandináv Netflix

2012. október 16.

Eldördült a startpisztoly: az amerikai cég embert próbáló tempóban terjeszkedik kontinensünk északi végén, sorra építve ki bázisait.