Tarol az influencer marketing itthon és a nagyvilágban

Tarol az influencer marketing itthon és a nagyvilágban

Szebegyinszki Szilvia 2019. december 26.
A Rakuten átfogó nemzetközi kutatást végzett az influencer marketing témakörében, és arra jutott, hogy a márkák még mindig növekvő érdeklődést mutatnak a közösségi média véleményvezérei iránt. A felmérés eredményeivel és a hazai viszonyokkal kapcsolatban kérdeztük a Star Network influencerügynökség szakmai vezetőjét és az IAB Hungaryn belül frissen létrejött influencer-munkacsoport vezetőjét, Farkas Dánielt.

Új szintre lép a dm influencer kommunikációja

2019. december 16.

A dm a jövőben még tudatosabban köt influencer együttműködéseket. A Star Network ügynökséggel együttműködve stratégiai szinten kezelik a véleményvezérek megjelenéseit.

Ördög Nóra: Majd a közönség eldönti, mire van igény

2019. november 22.

A BrandFestivál második napjának első kerekasztal beszélgetésén Ördög Nóra, Gelencsér Tímea, Farkas Dániel és Pácsonyi Daniella értékelte az influenszer tartalmakat.

Ifjúságmarketing képzést indít az IMEC

2019. október 11.

Közösségi médiáról, influencerekről és gamifikációról is szó esik majd az IMEC októberi másfél napos tömbösített képzésén.

Átalakul az influencerek hirdetési piaca

Átalakul az influencerek hirdetési piaca

2019. szeptember 11.
Nagy változáson megy keresztül az influencerek hirdetési piaca - ezt tapasztalják az ország legnagyobb influencer management ügynökségei.

Nemzetközi influencer tendert nyert a Star Network

2019. május 17.

Európa több országában fogja a Star Network a Scitec Nutrition influencer marketing tevékenységét irányítani.

A Star Network gyártja a Fórum Hungary új YouTube csatornáját

2019. február 21.

Filmkockák néven új YouTube-csatornát indított útjára a Fórum Hungary filmforgalmazó a Star Network influencer ügynökség produkciójában 2019. februárjában.

Elindult Magyarország első influencerekre épülő edukatív YouTube csatornája

Elindult Magyarország első influencerekre épülő edukatív YouTube csatornája

2018. szeptember 19.
Az online videók népszerűsége töretlenül növekszik az elmúlt években. Nem is csoda, hiszen az Y, Z és Alpha generáció körében már ez a tartalomtípus vált a legkedveltebbé. Az új felületek új tehetségeknek nyújtanak remek lehetőséget és mára a legnépszerűbb YouTuberek már több százezer követővel és a kereskedelmi csatornák által is irigyelt nézettséggel rendelkeznek.

Magyarország és a világ top influencerei találkoznak az idei BrandFestival-on

2018. augusztus 08.

Idén a BrandFestival az influencer marketing legkiemelkedőbb trendjeit mutatja be a Special Effects Média, a Star Network, a POME és a Creatinsta ügynökségekkel együttműködésben.

Mennyi pénzt termelnek a magyar influencerek?

2018. július 06.

Bár a videós tartalmak többségét még az „egyszerű” userek készítik és töltik fel, a YouTube-on és a közösségi médiában hódítanak az új generációs médiacégek, amelyek full service-t kínálnak ügyfeleiknek. Kik állnak a népszerű influencerek mögött és mennyi pénz forog a rendszerben?

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

48 perce

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.

Változás a Vizeum médiaügynökség vezetésében

4 órája

Távozik posztjáról Eipl Vilmos, a Vizeum vezetője, aki öt éven keresztül látta el Dentsu Aegis Network (DAN) innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségének vezetői feladatait.