A Versenyhivatal vizsgálatot indított két marketingcéggel szemben

2020. szeptember 23.

A Gazdasági Versenyhivatal versenykorlátozás gyanújával eljárást indított a Star Network MCN Szolgáltató Kft.-vel és a 4KIDS Meseportál Kft.-vel szemben.

A Star Network az Önszabályzó Reklám Testület tagja lett

2020. augusztus 06.

Azzal a céllal, hogy a hazai influencer marketing piac működését és fejlődését elősegítse a szervezettel való közös együttműködéssel.

Ilyen egy ideális influencer együttműködés

2020. június 09.

Az Influencer marketing az évek során egyre érdekesebb és izgalmasabb területté vált, sőt, az együttműködések véleményvezérek és márkák között jelentős mértékben megnövekedett. De milyen is egy ideális együttműködés?

Most kezdődik csak igazán az influenszer marketing?

Most kezdődik csak igazán az influenszer marketing?

2020. május 31.
Bár az elmúlt hetek – többnyire – otthonunkból történő munkavégzésének köszönhetően, az átlagosnál is többet töltöttünk a különböző közösségi média oldalakon, aminek okán szép számmal nőtt egyes influenszerek követőinek száma, azon cégek, márkák, akik kommunikációs stratégiájuk egyik fő elemének tekintették a velük történő reklámozást, bizony, átgondolták a közös projektjeiket. De mekkora mértékben esett vissza a magyar piacon a márkák influenszerekkel való együttműködésének mértéke, melyek azok a pontosan beazonosítható globális jelenségek, amelyek a hazai piacon is kihívás elé állítják a szegmenset, és vajon mit gondolnak a legnagyobb magyar influenszer marketing ügynökségek vezetői a siker titkáról? Kiderül a szakemberek Médiapiacnak adott válaszaiból.

Hazánk legnagyobb YouTube portfóliója jött létre

2020. május 22.

Közös együttműködésbe kezd a Star Network és a 4Kids Network. A szoros együttműködés középpontjában az értékesítés és a rendezvényszervezés áll.

Tarol az influencer marketing itthon és a nagyvilágban

Tarol az influencer marketing itthon és a nagyvilágban

Szebegyinszki Szilvia 2019. december 26.
A Rakuten átfogó nemzetközi kutatást végzett az influencer marketing témakörében, és arra jutott, hogy a márkák még mindig növekvő érdeklődést mutatnak a közösségi média véleményvezérei iránt. A felmérés eredményeivel és a hazai viszonyokkal kapcsolatban kérdeztük a Star Network influencerügynökség szakmai vezetőjét és az IAB Hungaryn belül frissen létrejött influencer-munkacsoport vezetőjét, Farkas Dánielt.

Új szintre lép a dm influencer kommunikációja

2019. december 16.

A dm a jövőben még tudatosabban köt influencer együttműködéseket. A Star Network ügynökséggel együttműködve stratégiai szinten kezelik a véleményvezérek megjelenéseit.

Ördög Nóra: Majd a közönség eldönti, mire van igény

2019. november 22.

A BrandFestivál második napjának első kerekasztal beszélgetésén Ördög Nóra, Gelencsér Tímea, Farkas Dániel és Pácsonyi Daniella értékelte az influenszer tartalmakat.

Ifjúságmarketing képzést indít az IMEC

2019. október 11.

Közösségi médiáról, influencerekről és gamifikációról is szó esik majd az IMEC októberi másfél napos tömbösített képzésén.

Átalakul az influencerek hirdetési piaca

Átalakul az influencerek hirdetési piaca

2019. szeptember 11.
Nagy változáson megy keresztül az influencerek hirdetési piaca - ezt tapasztalják az ország legnagyobb influencer management ügynökségei.