Január 11-től elérhető a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye

2020. január 10.

A négylevelű lóheréket és fekete macskákat ábrázoló játékkal akár a 25 millió forintos főnyereményt is hazaviheti egy szerencsés.

December nyerő hónapnak számít

2019. december 14.

Legutóbb a nyári időszak hozott szerencsét az Ötös- és Hatoslottó játékosainak, a téli szünet közeledte pedig jó ómen lehet az újabb főnyereményre.

Bízunk Péntek 13 szerencsehozó erejében

2019. december 13.

Péntek 13-nak majdnem minden harmadik magyar különleges erőt tulajdonít, amely sokkal inkább pozitív, mint negatív a számukra – derül ki a Szerencsejáték Zrt. által készített online felmérésből.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

2019. december 12.

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.

Díjazták a Szerencsejáték Zrt. programjait

2019. december 09.

Elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség 2019 Díjat, emellett a Fogyatékos Emberek Világnapján tartott Jobb Velünk a Világ! Gálaesten több díjjal is elismerték a társaság munkáját.

Még lehet pályázni az „Adj Egy Ötöst!” programra

2019. december 02.

A program célja, hogy a gyermekek személyes élményeken keresztül minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével.

Milák Kristóf a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampányának arca

2019. november 28.

A nemzeti lottótársaság megújult márkakommunikációval népszerűsíti sportfogadási termékét, a Tippmixet. A kampány arca a magyar úszósport egyik legnagyobb tehetsége, Milák Kristóf.

Játszóterek építését támogathatják, ha sorsjegyet vásárolnak

2019. november 06.

A Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával november 4-től idén is bárki hozzájárulhat újabb akadálymentes, befogadó játszóterek építéséhez, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak közösen.

Exkluzív élő videóközvetítések a Tippmixprón

2019. október 29.

Ebben a hónapban több tucat bajnokság küzdelmeivel bővült az élő képpel követhető események sora a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási felületén.

Milliárdos tétek az Ötös- és Hatoslottón

2019. október 25.

16 hét halmozódás után a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, míg az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

7 órája

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com

670 millióra bírságolták a Telekomot

9 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

10 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

11 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.