„Home-made” reklámkampány

„Home-made” reklámkampány

Médiapiac 2020. július 06.
A koronavírus sok mindent elhalkított, így például a már szemünknek megszokottá vált „plakátzajt” is. Kevesebb a hirdetés bármerre nézünk, ezért is tűnhetett mostanában fel, hogy sokszor jönnek szembe a Szerencsejáték Zrt. új plakátjai. Úgy fest, náluk és a kampányt kivitelező Lounge Group ügynökségnél cseppet sem állt meg a munka, mi több, elindítottak egy áprilistól nyárig futó projektet. A nem mindennapi munkafolyamatokról és a sikerről először Szász Tamás, a Szerencsejáték Zrt. marketingfőosztályának vezetője, őt követően pedig Gödrei Fanni, a Lounge Group account managere beszél lapunk 2020-as harmadik számában. (X)

A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet

2020. június 10.

A nemzeti lottótársaság 50 millió forintos támogatást nyújt a segélyszervezetnek. Ezzel 500 rászoruló család jut azonnali kríziscsomaghoz, és 600 nehéz körülmények között élő gyermek nyári táboroztatását is támogatja.

Adatvezérelt kampány közönségmérési adatokkal felturbózva

Adatvezérelt kampány közönségmérési adatokkal felturbózva

2020. június 08.
A közönségmérési adatok szerepe egyre inkább háttérbe szorul az adatvezérelt technológiák térhódításával párhuzamosan. A márkák ma már inkább nem felületeket, hanem userek-et vásárolnak. Vajon így feleslegessé vált az oldalak mérése és a közönségmérési adatok is elvesztették a potenciájukat, vagy van még helyük ebben az ökoszisztémában is?

A Szerencsejáték Zrt. új szintre emelte stratégiai együttműködését az Önszabályozó Reklám Testülettel

2020. május 27.

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT), amelyben megerősítette az elmúlt tízéves kooperációt.

Hatalmas oddsokkal kampányol a Szerencsejáték Zrt.

2020. május 27.

A Szerencsejáték Zrt. május 23-án, a Magyar Kupa és az NB I újraindulásával egyidőben indította el online sportfogadási termékének, a Tippmixpro legújabb, konverziófókuszú digitális kampányát.

A Szerencsejáték Zrt. támogatásával működik már tizenegy vidéki városban is POKET zsebkönyv-automata

2020. május 22.

A 2018-ban elindított POKET-projekt keretében a minőségi irodalom terjesztése érdekében az ország több pontján könyvautomatákat helyeznek el. A hálózat kibővítésének főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Digitálisan is felelősen játssz!

2020. április 28.

A járvány idején online és telefonon segítenek a Játék határokkal program szakemberei.

Szívvel lélekkel - tisztelgés a hétköznapi hősök előtt

2020. április 21.

Hétköznapi hősök előtt tiszteleg a Szerencsejáték Zrt.

Stratégiák a vírus idején

Stratégiák a vírus idején

Bodnár Erika 2020. április 16.
Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója és a PR Szövetség alelnöke egy unortodox helyzetben, a COVID-19 világjárvány közepette adott interjút a Médiapiacnak. A szakember szerint megfordult a világ, a világgal együtt pedig a játékkedv és -szokások is. Bánhegyi Zsófia a digitális csatornák erősödése, az üzleti képesség megőrzése és a vállalaton belüli operatív törzs munkafolyamatai mellett beszélt arról is, hogyan készülnek a járvány csillapodása utáni időszakra.
Digitális formában jelenik meg a Médiapiac legújabb száma

Digitális formában jelenik meg a Médiapiac legújabb száma

2020. április 08.
A szerkesztőség is csatlakozik azok táborához, akik a járvány miatt kialakult helyzetben azt tűzték zászlajukra, hogy mindenki, aki teheti maradjon otthon. Ezért a legfrissebb lapszámot digitálisan olvasható formában jelentetjük meg.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

19 órája

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.