Kimagasló szintet ért el a Szerencsejáték Zrt. árbevétele és közösségi kiadásokhoz történő hozzájárulása 2019-ben

2020. szeptember 28.

A Szerencsejáték Zrt. 542,6 milliárd forint árbevételt és több mint 27,5 milliárd forint adózott eredményt ért el 2019-ben, EBITDA mutatója pedig 35,5 milliárd forintra növekedett.

Villámrajtot vett a Szerencsejáték Zrt. e-sport fogadás kampánya

2020. szeptember 24.

A Covid-19 járvány negatív árbevétel hatásainak ellensúlyozására a nemzeti lottótársaság három termékfejlesztését gyorsította fel, ezek közül elsőként augusztus 11-től új e-sport fogadással bővítette sportfogadási piacait.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya

2020. szeptember 21.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb négy hetes integrált marketing kampánya. A termékfókuszú kampány célja, hogy magyarországi sportfogadói közösséget építve aktivizálja és bővítse játékosbázisát.

Bisnode Platinum Excellence minősítést nyert a Szerencsejáték Zrt.

2020. szeptember 18.

A minősítés a legmagasabb elismerés a Bisnode tanúsítványok közül, amelyre Magyarországon csupán a vállalatok 0,5 százaléka jogosult - írják.

A Szerencsejáték Zrt. az olimpiai felkészülést támogatja

2020. szeptember 10.

Szeptemberétől stratégiai partnerségre lép egymással a nemzeti lottótársaság és a Magyar Olimpiai Bizottság. Az együttműködés keretében a Szerencsejáték Zrt. 2021 év végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat felkészülését.

Új sorsjegyet vezet be a Szerencsejáték Zrt.

2020. szeptember 04.

A színpompás drágakövekkel és aranyérmékkel díszített sorsjegy 75 millió forintos főnyereménnyel, valamint 5 darab 10 millió és 15 darab 1 millió forintos nyereménnyel várja a játékosokat.

Elstartolt az e-sport fogadás a Szerencsejáték Zrt. kínálatában

2020. szeptember 02.

A hazai fogadók akár együtt is fogadhatnak e-sportra és hagyományos sportmérkőzésekre.

A Szerencsejáték Zrt. 150 millió forinttal támogat három hazai kórházat

2020. augusztus 25.

A Szerencsejáték Zrt. egyenként 50 millió forint értékű támogatást nyújtott három hazai kórház részére.

„Home-made” reklámkampány

„Home-made” reklámkampány

Médiapiac 2020. július 06.
A koronavírus sok mindent elhalkított, így például a már szemünknek megszokottá vált „plakátzajt” is. Kevesebb a hirdetés bármerre nézünk, ezért is tűnhetett mostanában fel, hogy sokszor jönnek szembe a Szerencsejáték Zrt. új plakátjai. Úgy fest, náluk és a kampányt kivitelező Lounge Group ügynökségnél cseppet sem állt meg a munka, mi több, elindítottak egy áprilistól nyárig futó projektet. A nem mindennapi munkafolyamatokról és a sikerről először Szász Tamás, a Szerencsejáték Zrt. marketingfőosztályának vezetője, őt követően pedig Gödrei Fanni, a Lounge Group account managere beszél lapunk 2020-as harmadik számában. (X)

A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet

2020. június 10.

A nemzeti lottótársaság 50 millió forintos támogatást nyújt a segélyszervezetnek. Ezzel 500 rászoruló család jut azonnali kríziscsomaghoz, és 600 nehéz körülmények között élő gyermek nyári táboroztatását is támogatja.