Dr. Sarkady Ildikó a Médiapiac rádióműsorban

2013. február 28.

A Médiapiac február 18-ai adásában dr. Sarkady Ildikó médiajogásszal beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

YouTube-kenyértörés

2013. február 12.

Három éve tartó vita végére tett pontot a német szerzői jogi egyesület, amikor drasztikus lépést tett a YouTube-videók ügyében.

Foci, műsoron kívül

2012. szeptember 03.

Egy nemrégiben kötött megállapodás eredményeként a nézőknek nem kell azzal bíbelődniük, hogy a tévékészülék előtt legyenek a meccs idején.

Nevet vesz az Apple

2012. május 15.

Kacifántos történet végére kerülhet pont, ha az amerikai informatikai óriáscég kiegyezik egy kínai vállalkozással, és kiváltja annak bizonyos jogait.

Három csapás Londonból

2012. március 13.

Hamarosan Nagy-Britannia is feliratkozhat azon államok listájára, ahol kitilthatják a gép elől a sorozatosan jogsértő felhasználókat.

Lopott Jacko

2012. március 12.

Egyelőre nem tudni, mekkora kár érte a Sony-t azzal, hogy feltört honlapján keresztül elloptak ezt-azt – köztük Michael Jackson pár felvételét is.

Dublini kalózroham

2012. január 31.

Megelőző csapást mértek hackerek az ír kormány több honlapjára, miután a kabinet úgy döntött: odavág a szerzői jogokat sértő site-oknak.

Közel 75 millió forintot fordít rádióműsorokra az NMHH

2020. február 20.

Tizenhét kereskedelmi, öt közösségi és három kisközösségi szolgáltató kap támogatást rádióműsorainak készítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa e heti ülésén meghozott döntése szerint.

Új ellátási lánc igazgató a Praktikernél

2020. február 20.

Csorba Lászlót nevezték ki a 20 áruházzal rendelkező áruházlánc ellátási lánc igazgatójának. A szakember 23 éve van a logisztikai pályán - írják közleményükben.

Kezdődik a Berlinale!

2020. február 20.

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja - írja az MTI.