Komplex meseélményt kínálnak

Komplex meseélményt kínálnak

2016. február 02.
Ha a gyerekek csillogó képernyőt látnak, arra le is fognak csapni, legyen szó tabletről vagy mobilról, a rajongás garantált. A ragaszkodás egészen addig tart, amíg meg nem kaparintjuk tőlük. Emiatt lehetne félni vagy bosszankodni is, ám Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids két alapítója máshonnan fogta meg a kérdést: mi lenne, ha a gyerekek szórakoztatóan, mégis okosan töltenék el ezt az időt?
A tablet már nem menő ajándék?

A tablet már nem menő ajándék?

2014. december 12.
A KutatóCentrum Smartphone Report 2015 nevű, a 18-59 éves internetezőkre reprezentatív friss kutatásából kiderült, hogy az ajándékozók 12 százaléka tervezi okoskészülék vásárlását.
Tablettel készítjük fel gyermekünket az okostelefonra

Tablettel készítjük fel gyermekünket az okostelefonra

2014. december 08.
Sok magyar szülő lepi meg okoskészülékkel gyermekeit: saját okostelefonnal és tablettel is a kicsik egyötöde rendelkezik, előbbit minden második esetben 8 és 12 éves koruk között, utóbbit pedig még ennél is korábban, 7 éves korukig kapják meg.

A tablet alkalmazásokra építenek a kiadók

2014. augusztus 27.

Több olvasót és gyakoribb elérést is biztosíthatnak a mobilalkalmazások. A német kiadók többsége az okostelefonok mellett a táblagépekre is fejleszt.

Az érintőképernyő lesz az idei sláger?

2014. február 04.

Az idei karácsonyi időszakban már nagymértékben érezhető volt a tablet értékesítések növekedése, az igazi áttörést azonban az idei év hozhatja meg.

Új verzió a SuperTV2 márkázott táblagépéből

2013. április 12.

Továbbfejlesztették a SuperTV2 tabletet. Az eddigi eladási sikerekre alapozva gyorsabb processzorral és nagyobb memóriával kerül forgalomba a táblagép legújabb verziója.

Boldogtalanok a képernyőfüggő tizenévesek

2018. január 24.

Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy nagy léptékű új tanulmány szerint.

Mi csábítja a magyart mobiltévézésre?

2016. augusztus 4.

A Telenor MyTV-n az eddigi legnézettebb műsorok voltak a foci-Eb magyar mérkőzései, így a vállalat az olimpia alatt sok új felhasználóra számít.