A tévé jövőjéről beszéltek a Telekom MOST Fórumán

2020. február 14.

A Telekom havonta megrendezésre kerülő kerekasztal-beszélgetésén, a MOST Fórumon ezúttal a televíziózás jövője és a streaming szolgáltatások térnyerése volt a téma.

Influenszerekkel kampányol a PreVital és a Noé Állatotthon

2019. február 20.

Elsősorban Youtube-ra koncentrál az a kampány, amellyel a felelős állattartás fontosságára, valamint az állatotthonok munkájára szeretné fehívni a figyelmet a macskaeledeljeiről ismert PreVital.

Monumentális falóval üzen a Lazurán

2016. március 17.

Az ambient megjelenés mellett egy dedikált microsite-on, social media és online kampányban, illetve fesztivál kitelepüléseken kommunikál a festékmárka.

Új műsorvezetők a közmédiánál

2016. január 11.

Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt Dióssy Klári, Tatár Csilla és Harányi Levente váltják. A Ridikülhöz print és online tartalmakat is kapcsolnának.

Kezdődik a Berlinale!

1 perce

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja - írja az MTI.

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

17 órája

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com

670 millióra bírságolták a Telekomot

19 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

20 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.