A márkázott termékekre költeni kell

2013. május 09.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Első alkalommal az FMCG-szektor szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat és elvárásaikat. A beszélgetés első része következik.

Digitális csúcstalálkozó a szomszédban

2013. május 06.

Június 6-7-én a bukaresti ICEEfesten jönnek össze a régió digitális szakemberei. A Médiapiac olvasóinak egyedi kedvezmény is jár az eseményre.

Mit gondolnak a digitális kommunikációs eszközökről a hazai márkatulajdonosok?

2013. május 06.

Megtudhatják a Médiapiac és a Thinkdigital közös, Gondolkozz digitálisan! elnevezésű kerekasztal-sorozatából. Idén az FMCG, az ICT, az autóipari és a pénzügyi szektor marketingszakembereivel beszélgettünk.

Tizedével nőtt az online és mobil hirdetési piac

2013. február 01.

A tavalyi negyedik negyedévben erősödött az előző három hónap tendenciája.

Történetmesélésben utaznak

2013. január 10.

A Facebook többek között arra való, hogy a márkák hatékonyan tudjanak történetet mesélni, és be tudják vonni a fogyasztóikat. Abban, hogy ezt mennyire értik meg és használják ki az ügynökségek és a márkatulajdonosok, jelentős különbségek mutatkoznak az érett és a feltörekvő piacok között – derül ki Odysseas Ntotsikas, a Thinkdigital Group alapítójának és ügyvezető igazgatójának szavaiból, akitől azt is megkérdeztük, miért éppen Törökország az új divatpiac.

Nőtt az online reklámpiac

2012. november 26.

Az IAB nyilvánosságra hozta a harmadik negyedévre vonatkozó IAB Adex NORI indexet. A bővülés markáns.

Egész oldalas rich media megjelenés a Facebookon

2012. november 20.

Naponta 1,4 millió magyar internetezőt lehet elérni a közösségi oldal újonnan bemutatott prémium hirdetési megoldásával.

Facebook hüvelykujj szabályok

2012. május 15.

A Media Hungary keretében zajlott az All Things Facebook konferencia. Ezen néhány alaszabályt is megosztottak a közösségi oldalon való hirdetésről.

Lájkolható banner a UPC kampányában

2012. március 06.

A rich media és a Facebook engagement hirdetések előnyeit kívánta kombinálni a kampányt tervező és megvalósító Fastbridge.

Új hirdetési formátum a Facebookon

2012. január 26.

A sponsored story prémium változataként pozicionálják az immár Magyarorsztágon is elérhető új reklámformát.

Elindult a Project Agora Magyarországon

2015. október 7.

Szabó Ákos, a TailWind hazai country managere bejelentette a Project Agora prémium közönségvezérelt piactér elindulását, melyben az induláskor hat vezető magyar médiacég vesz részt.