Heltai ment

2010. december 07.

Heltai Péter – a személyével kapcsolatban kialakult polémia miatt- - lemondott igazgatósági tagságáról az Advenio Zrt.-ben

Lagerfeld a Pirellinél

2010. december 02.

Nem kisebb sztár készítette a már-már kultusztárgynak számító Pirelli-naptár 2011-es kiadását, mint Karl Lagerfeld.

Rubos Krisztina távozik a Metropoltól

2010. november 22.

Távozik a Metropol marketingigazgatói posztjáról Rubos Krisztina. A feladatokat átmenetileg Hivatal Péter, a napilap vezérigazgatója látja el. Rubos Krisztina szinte a kezdetektől részt vett az 1998-ban indult ingyenes napilap felépítésében, erős márkává fejlesztésében. Két évig a Metro International kelet-európai regionális marketingigazgatója is volt, e megbízatása csak a cég átszervezése miatt szűnt meg.

Gyertyát gyújtott a Class FM

2010. november 18.

Egy éves lett a rádió, sztárokkal telepakolt szülinapi zsúrral ünnepelt a Class FM. Saját és ″külső″ hírességek vettek részt a tortaszelésen.

Középkorú Ifjúsági Magazin

2010. november 09.

Van ma Magyarországon egy generáció, amelyiknek könnybe lábad a szeme, ha felemlegetik előtte az Ifjúsági Magazint. Annak ellenére vad nosztalgiázásba kezdenek, hogy sokuk nem is tudja: a lap ma is létezik, és átlagosan harmincezernél is példányban kelt el 2010 második negyedévében. A napokban pedig 45 éves lesz – mint sokan az egykori rajongók közül.

Jacko nem halt meg

2010. november 06.

Michael Jackson mindent túlél. Ha nem is ő, hát a hangja. Merthogy újabb albummal lepi meg közönségét.

Éljek! Chevy vagyok!

2010. november 01.

Nekikezdett századik születésnapja ünneplésének az egyik legismertebb amerikai autómárka. Pedig a centenárium csak jövőre lesz.

Meghalt a walkman

2010. október 30.

31 esztendei gyártás és 220 millió eladott darab után a Sony bejelentette: leállt a walkman értékesítésével Japánban.

Itt a Kispál-búcsúfilm

2010. október 27.

Elkészült a Napozz holddal, a Kispál és a Borz augusztus eleji búcsúkoncertjéről szóló film. hamarosan a mozikba is kerül.

14 ezer aláírás unokáinknak

2010. október 21.

A hónap eleje óta körülbelül 14 ezer aláírás gyűlt össze a Magyar Televízió városvédő műsorának megmentéséért.

Budapesttel marketingel a LEGO

2016. szeptember 23.

Sok-sok évtized, számos átalakítás, bombázás, szobordöntés és állítás után most egy eddig még sosem használt „építőanyagból” húzták fel Budapest két világhírű nevezetességét.

Mától ´56 a közmédián

2016. augusztus 29.

Hétfőn kezdődik ″Az én ´56-om″ műsor az M1-en, a Dunán és Duna World-ön - mondta Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője.

Hadihajók világába kalauzol a DoQ

2016. augusztus 12.

A sorozat újjáéleszti az eredeti USS New York és a Normandiai partraszálláskor szolgáló testvérhajójának, a Texasnak történetét.

Világháborús valóságshow indul

2015. május 13.

A II. világháború éveibe vitt vissza egy családot a közszolgálati Cseh Televízió (CT) a Szabadságra a Protektorátusba? ironikus címet viselő történelmi valóságshow-sorozatában.