A királyi család: Az elveszett levelek címmel indul új sorozat

2020. július 03.

Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét, aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett szerelmét választotta.

Mozgásban az evolúcióban

2020. június 18.

A Viasat History-n a szombat délután 6-kor dupla résszel elstartoló műsorban láthatunk kanadai farkasokat, amelyek az úszást és a halászatot gyakorolják, vagy arab páviánokat, amelyek kutyákat tartanak.

A leghírhedtebb angol királyról számos megdöbbentő információt hallhattunk már

2020. június 05.

A Viasat History történelmi csatornának köszönhetően most további újabb információk láttak napvilágot VIII. Henrikről.

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

2020. május 25.
A Viasat History történelmi csatorna rekonstruálta az eredeti eseményeket A salemi boszorkányok címmel induló dokumentumsorozatában, amely május 25-28. között 22 órától lesz megtekinthető.

A Viasat History egy hónapra a Telekom Bónusz programjába költözik

2020. április 29.

A Viasat Historyt 2020 májusában – az érettségizőket is segítve – a Telekom kínálatában a 7-es Bónusz csatornahelyen találhatja meg.

Újravizsgálják a történelem legsokkolóbb gyilkosságait a Viasat Historyn

2020. április 20.

A mai napig számos 19. és 20. századi, hírhedt gyilkossági ügy nyitott akta maradt. A Viasat History Gyilkosságok térképe című dokumentumsorozatának szakértői újravizsgálják a sok évtizedes eseteket.

CGI és ősi leletek keltik életre a történelmet

2020. április 17.

Vajon hogyan tekintettek elődjeink a világűrre, milyen felvetéseket, mítoszokat szőttek köré? És mi szolgált alapjául a mai csillagászatnak, miként változtak a tudományos nézetek az évszázadok során?

Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

2020. február 28.
2017 decemberében a Viasat World úgy döntött, hogy a portfóliójába tartozó csatornák közül a magyar piacon is elérhetőé teszi az Epic Drama csatornát, amely a kosztümös drámák rajongói körében örvend népszerűségnek. 2020 januárjában már arról számoltak be, hogy orosz nyelvű csatornát indítanak Magyarországon, a TV 1000 Russian Kino-t. De milyen igények hívták életre a csatornákat? Milyen piaci részesedéssel bírnak a hazai piacon? És milyen típusú műsorokra kíváncsi a tévénéző itthon és a régió más országaiban? Mindemellett arra is választ kapunk Horváth Tamástól, a Viasat World magyarországi vezetőjétől a Médiapiacnak adott interjújából, hogy miért imádta A tengeralattjáró első évadát.
Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

2020. január 30.
A Viasat World médiavállalat két tematikus csatornája áll szabadon rendelkezésére egy egész hónapon keresztül a Tarr Kft. előfizetői számára.

Decembertől a UPC-nél is külön helyet kap a Viasat History és a Viasat Nature

2019. december 19.

2019. december 20-tól a UPC-nél eddig egy programpontot megosztva használó Viasat History és Viasat Nature tévécsatornák külön-külön helyen érhetők el.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

4 órája

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.