Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

1 napja

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját - a Viasat Explore-r a Viasat History-t és a Viasat Nature-e - is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között.

A királyi család: Az elveszett levelek címmel indul új sorozat

2020. július 03.

Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét, aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett szerelmét választotta.

Mozgásban az evolúcióban

2020. június 18.

A Viasat History-n a szombat délután 6-kor dupla résszel elstartoló műsorban láthatunk kanadai farkasokat, amelyek az úszást és a halászatot gyakorolják, vagy arab páviánokat, amelyek kutyákat tartanak.

A leghírhedtebb angol királyról számos megdöbbentő információt hallhattunk már

2020. június 05.

A Viasat History történelmi csatornának köszönhetően most további újabb információk láttak napvilágot VIII. Henrikről.

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

2020. május 25.
A Viasat History történelmi csatorna rekonstruálta az eredeti eseményeket A salemi boszorkányok címmel induló dokumentumsorozatában, amely május 25-28. között 22 órától lesz megtekinthető.

A Viasat History egy hónapra a Telekom Bónusz programjába költözik

2020. április 29.

A Viasat Historyt 2020 májusában – az érettségizőket is segítve – a Telekom kínálatában a 7-es Bónusz csatornahelyen találhatja meg.

Újravizsgálják a történelem legsokkolóbb gyilkosságait a Viasat Historyn

2020. április 20.

A mai napig számos 19. és 20. századi, hírhedt gyilkossági ügy nyitott akta maradt. A Viasat History Gyilkosságok térképe című dokumentumsorozatának szakértői újravizsgálják a sok évtizedes eseteket.

CGI és ősi leletek keltik életre a történelmet

2020. április 17.

Vajon hogyan tekintettek elődjeink a világűrre, milyen felvetéseket, mítoszokat szőttek köré? És mi szolgált alapjául a mai csillagászatnak, miként változtak a tudományos nézetek az évszázadok során?

Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

2020. február 28.
2017 decemberében a Viasat World úgy döntött, hogy a portfóliójába tartozó csatornák közül a magyar piacon is elérhetőé teszi az Epic Drama csatornát, amely a kosztümös drámák rajongói körében örvend népszerűségnek. 2020 januárjában már arról számoltak be, hogy orosz nyelvű csatornát indítanak Magyarországon, a TV 1000 Russian Kino-t. De milyen igények hívták életre a csatornákat? Milyen piaci részesedéssel bírnak a hazai piacon? És milyen típusú műsorokra kíváncsi a tévénéző itthon és a régió más országaiban? Mindemellett arra is választ kapunk Horváth Tamástól, a Viasat World magyarországi vezetőjétől a Médiapiacnak adott interjújából, hogy miért imádta A tengeralattjáró első évadát.
Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

2020. január 30.
A Viasat World médiavállalat két tematikus csatornája áll szabadon rendelkezésére egy egész hónapon keresztül a Tarr Kft. előfizetői számára.

Megnőtt az adathalász támadások száma a járvány alatt

2 órája

Eddig mintegy 42 ezer olyan honlapot találtak, amelyek látszólag a koronavírussal foglalkoznak, de valójában főleg adathalász támadásokra használják - közölte Magyarország kiberkoordinátora az M1 aktuális csatornán.