VOLT a közmédián

2016. június 28.

A fesztivál nulladik napján rendezett Petőfi Zenei Díjátadó gálát élőben közvetítik.

Ismét a jövő könnyűzenéjét keresik

2015. április 08.

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció programjának a főtámogatója az OTP Junior. A nyertes nem csak hazai fesztiválokon, de külföldön is fellépési lehetőséghez jut.

Fesztiválozókat keres a Metropol

2014. május 19.

Fiatal olvasóit célozza a Metropol nyári promóciójával. amelyben 4 népszerű, hazai nyári fesztiválra ajánl fel ″teljes ellátást″ a négy legrátermettebb jelentkezőnek.

Interaktív fesztivál-kampányban a Telekom

2013. július 12.

A VOLT-on nagyon bejött a Telekomnak az Instagram-kampány, így hát a Balaton Soundon is elsütik az ötletet. De más aktivitásokkal is készültek. Internetkamion, koktélok, élő streaming, buszos transzfer..

Vezérét is bedobja a VOLT-szponzor Magyar Telekom

2013. június 26.

A cég ismét főszponzorként jegyzi a fesztivált, és ezúttal Christopher Mattheisen is fellép.

Funzine-kiadásban a fesztivál különszámok

2013. június 19.

Két fesztivál kiadványait jegyzi idén a kiadó.

Átadták a VoltFolio 2012 díjait

2012. június 08.

Csütörtök este este ismét Budapesten, a Millenárison, a Gourmet Fesztivál nyitónapján adták át 12 kategóriában a VOLTfolió 2012-es szakmai szavazásának díjait. Az eseményen Göczey Zsuzsa, az ismert rádiós zenei szerkesztő életműdíjat vett át.

Huszadjára nyit a VOLT

2012. június 01.

Kevesebb mint 4 héttel a kapunyitás előtt sajtótájékoztatón ismertette a 20. VOLT Fesztivál részletes programját Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Nyári fesztiválokat támogat a Telekom

2012. május 04.

Bár a saját gigarendezvény, az évtizedes hagyománynak számító Kapcsolat koncert idén elmarad, a Magyar Telekom most is támogatja a VOLT Fesztivált és a Heineken Balaton Soundot.