Jön Az élet sava Borcsa nyári különkiadása

Jön Az élet sava Borcsa nyári különkiadása

2020. augusztus 04.
Gasztrotartalmakkal pezsdíti fel a nyarat a WMN, amelynek videósorozata, Az élet sava Borcsa négy tematikus epizóddal jelentkezik. Borcsa a nyár nagy kedvenceit olyan vendégek közreműködésével készíti el, mint Varga Livius, Borbély Alexandra, Balázs Andi és Lakatos Márk.

„Csak neked mondom” premier a Spektrum Home-on

2020. június 25.

A Katona József Színház és a WMN együttműködésében született ″Csak neked mondom″ június 27-től szombaton és vasárnap 15:30-tól lesz látható a Spektrum Home műsorán.

„Gyakrabban kellene ebben a műsorban találkozunk!″

2020. június 10.

Véget ért a WMN.HU és a Katona József Színház szerelemgyerekének második évada. A Csak neked mondom a zárt színházak világában élő színészek korábban nem ismert arcát mutatta meg.

Dr. Meskó Bertalan a Elviszlek magammal EXTRA-ban!

2020. május 28.

A nemzetközileg is elismert szakember, Dr. Meskó Bertalan volt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal EXTRA-sorozatának utolsó vendége.

Orvos-Tóth Noémi: Az emberek lelkiállapota nemzetgazdasági kérdés

2020. május 21.

Egy ország nemcsak pénzügyi mutatóktól függ, hanem a benne élő emberek sorsától is, figyelmeztet Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus az Elviszlek magammal EXTRA legújabb epizódjában

Stohl András: Nehéz szívvel jöttem ma ide

2020. április 22.

Elindult a Csak neked mondom második évada. A WMN.hu és a Katona József Színház közös produkciójának új epizódjában Stohl András lesz a vendég.

„Voltak elveink… aztán lett gyerekünk” – Senával és D. Tóth Andrással folytatódik a Nyomjuk, anyukám!

2020. április 22.

A Nyomjuk, anyukám! megújulva, immár két műsorvezetővel tér vissza a WMN YouTube-csatornáján.

Ők lettek Magyarország legbátrabb női 2019-ben

2019. november 27.

Negyedik alkalommal adták át a SzuperWMN-díjakat. Azt elismerést idén L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány alapítója és Erdős Eszter református lelkész, drogterápiás szakember nyerte.

Náray Erika: „Ez nem a szexről szól, hanem a hatalomról!″

2019. november 26.

A színházi szakmának ki kell vetnie magából a zaklatókat – mondta Náray Erika színművész a Popfilter podcast első epizódjában.

Schell Judit: Engem is ért gyerekkoromban zaklatás

Schell Judit: Engem is ért gyerekkoromban zaklatás

2019. november 14.
D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában egy új magyar filmben játszott szerepe kapcsán mesélte el a színésznő, hogy tíz–tizenegy éves gyerekként az egyik edzője nem megfelelő módon nyúlt hozzá.