2005. 6. szám | Társaság

M-real-vevőtalálkozó Dobogókőn

A dobogókői vevőtalálkozón Risto Rytkönen, az M-real Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a meghívottakat, majd előadások hangzottak el a papíripart érintő témakörökben.
Szakács László, a Lapkiadás főszerkesztője a lapkiadás trendjeiről, dr. Kóczián József, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium vezető főtanácsosa az EUpályázatokról, dr. Peller Katalin, a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség főtitkára a vevőkapcsolatok értékéről tartott előadást. Záró akkordként Jitka Schumann, az M-real marketingmenedzsere a cég papírjainak az európai csúcsmárkákhoz kapcsolódó sikereit mutatta be. Látványos elemekkel tűzdelt előadásában kiemelte azt, hogy az M-real minőségi termékeit olyan neves cégek választották bemutatkozásaikhoz, mint a Skoda, a Bang & Olufsen, a Pick Szeged, a Heineken, a Mercedes és a Martini. Végül egy mozgalmas és szórakoztató szabadtéri programban vetélkedhettek a résztvevők, majd vacsora és táncos mulatság zárta a rendezvényt.

Tájékoztató napot tart a Nemzeti Filmintézet

8 órája

Öt filmes hiányszakma képzését támogatja a Nemzeti Filmintézet, a részletekről február 6-án tájékoztató napot tart az intézmény - hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Magyarországra látogat Jo Nesbø

2020. január 17.

Magyarországra látogat a skandináv krimik világsztárja, Jo Nesbø! Az Animus kiadó által meghívott hírességgel a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2020. április 24-én találkozhatnak a rajongók.

Megalakult a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete

2020. január 17.

Megalakult a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete (MADOKE). Az elsődlegesen szakmai és érdekvédelmi fórum a dokumentumfilmmel foglalkozó szakemberek képviseletét látja el - írja az MTI.