2005. 6. szám | Társaság

M-real-vevőtalálkozó Dobogókőn

A dobogókői vevőtalálkozón Risto Rytkönen, az M-real Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a meghívottakat, majd előadások hangzottak el a papíripart érintő témakörökben.
Szakács László, a Lapkiadás főszerkesztője a lapkiadás trendjeiről, dr. Kóczián József, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium vezető főtanácsosa az EUpályázatokról, dr. Peller Katalin, a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség főtitkára a vevőkapcsolatok értékéről tartott előadást. Záró akkordként Jitka Schumann, az M-real marketingmenedzsere a cég papírjainak az európai csúcsmárkákhoz kapcsolódó sikereit mutatta be. Látványos elemekkel tűzdelt előadásában kiemelte azt, hogy az M-real minőségi termékeit olyan neves cégek választották bemutatkozásaikhoz, mint a Skoda, a Bang & Olufsen, a Pick Szeged, a Heineken, a Mercedes és a Martini. Végül egy mozgalmas és szórakoztató szabadtéri programban vetélkedhettek a résztvevők, majd vacsora és táncos mulatság zárta a rendezvényt.

Ismét MagdaFeszt lesz Debrecenben

12 órája

Női sorsokat, női alkotókat mutat be a Szabó Magda írónő előtt tisztelgő harmadik MagdaFeszt, amelyet október 1. és 5. között rendeznek meg Debrecenben.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kávéházi élmény az otthonunkban

2019. szeptember 13.

Magyarországon is elérhetővé vállnak a Nestlé STARBUCKS at Home termékek. A magyarországi kiskereskedelmi és online forgalmazás szeptemberben indul.

Több mint 15 ezer néző a Film Maratonon

2019. szeptember 12.

Hatalmas sikerrel zárult tegnap este a 3. Budapesti Klasszikus Film Maraton, ahol több mint 100, főként felújított filmklasszikust, köztük 21 frissen restaurált magyar filmet mutatott be a közönségnek a Magyar Nemzeti Filmalap.

Nemzetközi elismerést kapott a BorsodChem Zrt.

2019. szeptember 12.

A kínai érdekeltségű kazincbarcikai vegyipari társaság, a BorsodChem Zrt. rangos nemzetközi elismerést kapott, a cég a fenntarthatósági munkájáért elnyerte az EcoVadis Arany medálját - írja az MTI.