Átalakul a HD Group menedzsmentje

Átalakul a HD Group menedzsmentje
1 napja

Hivatalosan is átalakul a HD Group menedzsmentje, amely így az elmúlt időszakban már letisztult kompetenciákat és munkamegosztást fogja tükrözni, ezzel a leginkább szolgálva a csoport érdekeit. A HD Group ügynökség ügyvezető partnereként Duca Andrea irányítja ezentúl a teljes BTL területet, míg Urbán Zsolt a csoporthoz tartozó 1080p reklám- és médiaügynökségnél lesz head of creative department.

Új szakemberrel erősít a HPS

Új szakemberrel erősít a HPS
2017. február 17.

Horváth Kornél a tavalyi év második felében csatlakozott az ügynökséghez, mint a Sales, Retail és Field üzletágak igazgatója.

Ügyfélkapcsolati igazgatóval erősít a SAKKOM

2017. február 16.

Az elmúlt évben jelentősen bővülő ügyfélkör és ezzel együtt növekvő csapatlétszám új pozíció létrehozását és a struktúra átalakítását hozta magával a SAKKOM Interaktívnál.

Új vezérigazgató került a Viber élére

2017. február 2.

A technológiai vállalkozói, cégvezetői múlttal rendelkező Djamel Agaoua az innovációért, fejlesztésekért, új globális kapcsolatok kiépítéséért, illetve a globális felhasználói kör növeléséért felel.

A UPC-hez igazolt Sólyom Balázs

2017. január 19.

2017 januárjától Sólyom Balázs irányítja a UPC Magyarország online divízióját, online igazgatói pozícióban. Elsődleges feladata az online felületek továbbfejlesztése lesz.

I am sick and tired as a client of sitting in agency meetings with a whole bunch of white straight males talking to me about how we are going to sell our brands that are bought 85% by women. Innovation and disruption does not come from homogeneous groups of people. - Bradley Jakeman, PepsiCo, President/global beverage group