Változások a RAS cégcsoportnál

Változások a RAS cégcsoportnál
2017. január 12.

2017 januárjától a Ringier Axel Springer Magyarország Hirdetés és marketing igazgatósága különválik, két önálló igazgatóságként működik a továbbiakban. A hirdetési csapatot az újonnan érkező Békés Miklós (42) vezeti a hirdetési igazgatóként, a marketingigazgató Holczer Angéla (28), korábbi marketingkommunikációs koordinátor lett.

Czövek Hajnalka a Mediaworks-nél

2017. január 6.

Czövek Hajnalka mától a Mediaworks magazin üzletágának igazgatója. A terület nem új számára, hiszen korábban közel másfél évtizedet töltött a Ringier kiadónál, amelynek magazinportfoliója részben a Mediaworks tulajdonába került a Ringier-Axel Springer fúzió nyomán.

Class-osok a Slágeren

A Class FM műsorvezetői a Slágerre költöztek
2016. november 21.

A 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók a Class FM korábbi műsorvezetői.

Andreas Fischer lesz Andreas Rudas utóda

Andreas Fischer lesz Andreas Rudas utóda
2016. november 17.

Az RTL-csoport január 1-jétől Andreas Fischert nevezte ki a közép-kelet-európai és ázsiai térség üzletfejlesztésért és helyi működésért felelős senior ügyvezető alelnökévé. Pozíciójában Guillaume de Posch társ-vezérigazgatónak jelent majd.

A UPC-hez igazolt Sólyom Balázs

2017. január 19.

2017 januárjától Sólyom Balázs irányítja a UPC Magyarország online divízióját, online igazgatói pozícióban. Elsődleges feladata az online felületek továbbfejlesztése lesz.

I am sick and tired as a client of sitting in agency meetings with a whole bunch of white straight males talking to me about how we are going to sell our brands that are bought 85% by women. Innovation and disruption does not come from homogeneous groups of people. - Bradley Jakeman, PepsiCo, President/global beverage group