Új Group Account Director a Kantar Millward Brown csapatában

Új Group Account Director a Kantar Millward Brown csapatában
2018. október 3.

Szabó Valéria Group Account Director pozícióba érkezik a kutató-tanácsadó céghez. A szakember kinevezését megelőzően több mint 15 évet töltött az Ipsos hazai és nemzetközi irodáinál, ahol telekommunikációs, valamint FMCG területen volt ügyfélkapcsolati vezető, valamint a kommunikációs és marketingkutatási csapatok szakmai irányítását látta el.

Vezetőváltás az Atmediánál

Vezetőváltás az Atmediánál
2018. október 2.

A tévés kereskedőház, az Atmedia tulajdonosai 2018. október 2-ától Guttengéber Csabát, a korábbi ügyvezető igazgató, Lukács Csaba helyettesét bízták meg a vállalat vezetésével és az üzletpolitika folytatásával.

Új közkapcsolati és kommunikációs igazgató a Coca-Cola HBC Magyarországnál

Új közkapcsolati és kommunikációs igazgató a Coca-Cola HBC Magyarországnál
2018. szeptember 28.

2018. augusztus 1-jétől Jakab János a Coca-Cola HBC Magyarország új közkapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője. Elődje – Tóth Valentin – cégcsoportszintű megbízást kapott, augusztus elejétől a Coca-Cola Hellenic csoport társadalmi programjaiért felel - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Magyar PR szakember a CIPR vezető testületében

Magyar PR szakember a CIPR vezető testületében
2018. szeptember 25.

Sztaniszláv András, az MPRSZ alelnökét beválasztották a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) vezető tanácsadó testületébe. Az elmúlt héten zajlott választásokon eldőlt, Jenni Field, belső kommunikációs szakember lesz a CIPR elnöke 2020-ban - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Korlátozták a versenyt a lakberendezők

2018. november 30.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége által kidolgozott Honorárium Szabályzat korlátozta az árversenyt a lakberendezők között.

A fiatalok szerint a Telekom az egyik legvonzóbb munkahely

2018. november 29.

A PwC Magyarország 2016 és 2018 között közel 20 000, 16-26 év közötti középiskolában, illetve felsőoktatási intézményben fiatalok munkahely-választási preferenciáit tárta fel online kérdőív segítségével.