Új főszerkesztő a Médiapiac élén

Új főszerkesztő a Médiapiac élén
2017. augusztus 23.

Szeptember 1-től M. László Ferenc szakújságíró veszi át a Médiapiac magazin és a hozzá tartozó szakmai hírportál, a Médiapiac.com irányítását. Az új főszerkesztő kinevezése része annak a megújulási folyamatnak, ami idén kezdődött, miután Magyarország legrégebben működő sajtófigyelője, az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. megvásárolta a szaklap kiadási és konferenciaszervezési jogát. A kiadó célja az átalakuló hazai és nemzetközi médiavilág vonzó fórumává tenni a Médiapiac felületeit, értékes és praktikus szakmai tartalmakkal frissíteni a független médiumot.

Új marketingvezető a Samsungnál

Új marketingvezető a Samsungnál
2017. augusztus 23.

Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nél, júniustól Samu Zsófia pedig PR és CSR menedzserként irányítja a vállalat PR kommunikációját.

Vágó Gábor: A valódi kérdések inspirálnak valódi válaszokra

Vágó Gábor: A valódi kérdések inspirálnak valódi válaszokra
Tóth Olivér2017. augusztus 3.

2014 óta nincs parlamenti mandátuma, ám azóta is rendszeres szereplője a magyar közéletnek. Korrupcióellenes megmozdulásai mellett legutóbb kommunikációs ügynökség-alapítási terveitől volt hangos a sajtó. Vannak, akik Vágó Gábort gyűlölik és támadják. A vádakra mindig egy latin közmondással felel: Aquila non captat muscas (A sas nem kapkod legyek után).

Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál

Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
2017. július 25.

A Telenor Magyarország vállalatfejlesztési vezérigazgatóját, Ole Bjørn Sjulstadot a Telenor Bulgária vezérigazgatójának nevezték ki augusztus 1-jétől. Pozícióját Christian Wulff Søndergaard veszi át Magyarországon, aki jelenleg a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője Brüsszelben.

Új alelnökök a MEME-ben

Új alelnökök a MEME-ben
2017. július 12.

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete júniusi közgyűlésén két új alelnököt választott, tisztségük két évre szól.

Új főtitkár a DIMSZ élén

2017. szeptember 1.

Somogyi Endre váltja Lugosi Boglárkát a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség főtitkári pozíciójában.