2011. szeptember 08.

Az RTL marketingigazgatójaként folytatja Rendes Zoltán

Október 1-jével igazol a piacvezető csatornához. Előtte a TV2-nél töltött be hasonló pozíciót.

Október 1-jével igazol a piacvezető csatornához. Előtte a TV2-nél töltött be hasonló pozíciót.
Rendes Zoltán

2011. október 1-jétől az RTL Klub marketingigazgatójaként folytatja pályafutását Rendes Zoltán, aki július végén jött el a TV2-től. Ezt a Blikk szeptember 7-i száma írta meg egy másik tévés téma mellékzöngéjeként, ugyanakkor megkeresésünkre az RTL Klub és ő maga is megerősítette a hírt. Hogy pontosan milyen területek tartoznak hozzá a jövőben, nem árulta el, ezzel kapcsolatban később közölnek részleteket.

Rendes Zoltán ezt megelőzően a TV2 megbízott marketing- és kommunikációs igazgatója volt, ezt a posztot 2011 márciusától, Rényi Ádám távozását követően töltötte be. Előtte 2008 óta a kreatív területért felelt a tévénél. Indoklása szerint azért jött el a cégtől, mert több időt akar tölteni a nyáron született gyerekével.

Tévés forrásokból úgy tudjuk egyébként, hogy nem ő az egyetlen ex-TV2-s, aki az RTL-nél kötött ki. Információink szerint Nagy Gábor, a TV2 kreatív osztályának korábbi vezetője szeptember óta dolgozik az RTL Klubnál, beszerzési vezetőként. A szakember szinte a kezdetektől ott volt a TV2-nél.

Címkék: tv2 rtl rendes zoltán

Új főszerkesztő az Indexnél

20 órája

A szerkesztőség eddigi irányítója, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztőként folytatja, az újság vezetését Dull Szabolcs veszi át.