Schiwert-Takács László az RTL Klub 1997-es indulása óta dolgozik a csatornánál, számos produkció szerkesztőjeként majd felelős szerkesztőjeként bizonyított.

Idén decembertől Schiwert-Takács László az RTL Magyarország marketing-kommunikációs igazgatója - olvasható a csatorna lapunknak küldött közleményében. A szakember az RTL Klub 1997-es indulása óta dolgozik a csatornánál, számos produkció szerkesztőjeként majd felelős szerkesztőjeként bizonyított. Az elmúlt tíz évben kreatív produceri minőségében egyebek mellett, olyan műsorok képernyőre kerülését irányította, mint az X-Faktor összes eddigi évada, a Csillag születik vagy a Szombat esti láz sorozat. Feladatainak eddig is lényeges eleme volt a produkciók komplex kommunikációjának felügyelete. A jövőben ő vezeti majd a csapatot, mely az RTL Magyarország integrált marketing és kommunikációs tevékenységét végzi.

Az igazgatóság munkájában kiemelt feladatokat kap Mátsik Emese és Kovács András Péter, akik tapasztalataik révén a terület átfogó ismeretével rendelkeznek.

Az újonnan létrejövő igazgatóság magába foglalja a műsorok és csatornák kommunikációját, az üzleti kommunikációs területet és a belső kommunikációt továbbá a talent-managementet, valamint hosszú távú kommunikációs stratégiák kialakítását célozza, így felerősítve az eddig külön kezelt területek szinergiáit - zárul a közlemény.

Ahogyan arról a közelmúltban mi is írtunk, Révész Zsuzsa volt kommunikációs osztályvezető, illetve Pécsi Norbert Sándor volt sajtókapcsolati vezető távozott a csatornától, amely miatt az RTL kénytelen volt átszerveznie a kommunikációs részlegét. A nemrég indult szezon sajtókommunikációs feladataiban augusztus 28-tól a Red Lemon Média segíti a vállalatot.