2019. február 05.

Az Év Munkaadója lett Kovács Balázs

A Danubius Hotels Group vezérigazgatóját „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ ezévi turisztikai évadindító gáláján.

Hagyományosan minden év február 1-jén kerül megrendezésre és indítja el a turisztikai évadot a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) évnyitó gálája.

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazták a 2019. február 1-jén megtartott rendezvényen.

„A 12 fős szakmai zsűri a Kovács Balázs irányítása alatt a Danubius Hotels Group szállodáiban 2018-ban lezajlott jelentős beruházásokat és fejlesztéseket értékelte ezzel a díjjal. Kiemelkedő teljesítmény az is, hogy mindezen nagyszabású felújítások mellett megtartották magas szolgáltatási színvonalukat és javították eredményeiket. A Danubius Hotels Group eredményes HR tevékenysége, a munkatársaik számára előnyös feltételeket tartalmazó kollektív szerződésük fenntartása, valamint innovatív HR megoldásai nemzetközi színvonalúak. „Szakmai Titkaink Éjszakája” rendezvényük pedig az egész szakma számára iránymutató, pozitív kezdeményezés” – mondta el Dr. Böröcz Lajos, a VIMOSZ főtitkára.

A szállodavállalat vezérigazgatója nagyon büszke a díjra. „Számunkra ez a díj is azt jelzi, hogy 2500 munkatársunk sikeresen dolgozik nap, mint nap a vendégelégedettség növelésén.”