A vállalat jelenlegi programigazgató-helyettese, Szabó Balázs a közép-európai régióért felelős programigazgatóként folytatja munkáját.

Temesvári Marietta a régió tartalomfejlesztési stratégiai vezetőjeként az AXN, Sony Max és VIASAT csatornák saját gyártású műsorairért és fejlesztéseiért lesz felelős, ami a Sony Pictures Television Networks CE egyik kiemelt stratégiai fókuszterülete.

Fotó: Temesvári Marietta

A magyar piacon öt csatornával (AXN, Sony Max, Sony Movie Channel, VIASAT3, VIASAT6) jelenlévő Sony portfólió az átszervezésnek köszönhetően még nagyobb hangsúlyt fektet a helyi gyártású produkciók fejlesztésére, Temesvári Marietta személyében a terület dedikált, sok éves tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert vezetőt kap.

Szabó Balázs a programigazgatói pozíció betöltésével a teljes közép-európai régió összes csatornájának, valamint VoD szolgáltatásainak programming feladatait irányítja a magyar, lengyel, román, bolgár, cseh, szlovák és adriai piacokon.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

21 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.