2020. október 01.

Gazdasági igazgatót nevezett ki az AutoWallis

A pozíciót október 1-től Seres Attila tölti be, aki komoly tapasztalatokat szerzett nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál.

Seres Attilát nevezte ki az AutoWallis Nyrt. frissen létrehozott gazdasági igazgatói (CFO) pozíciójába, miután a vállalat idén hat olyan akvizíciót, illetve üzletfejlesztést jelentett be, melyek a jövőben jelentősen növelik a pénzügyekkel kapcsolatos vezetői feladatokat.

Seres Attila húszéves pénzügyi és több mint tízéves felsővezetői tapasztalattal rendelkezik, és a sport táplálékkiegészítő-gyártó Scitec Group vezérigazgatói és pénzügyi igazgatói pozíciójából érkezik az AutoWallis-hoz.

A szakember a Debreceni Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd 1999-2006 között a General Electric-nél (Commercial Finance Manager), 2006-2008 között a Magyar Telekomnál (Head of Business Controlling) és 2008-2014 között a Graphisoft Groupnál (Global CFOO) dolgozott vezető beosztásokban. 2014-ben nevezték ki a Scitec Kft. pénzügyi igazgatójának, majd 2019-ben vezérigazgatójának.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.