Tim Castree, az MEC, valamint az MEC és a Maxus egyesülésével létrejövő, egyelőre “NewCo” munkanevet viselő médiaügynökségi hálózat globális vezetője bejelentette: a magyar piacon Gulyás János irányítja az új céget 2018 januárjától.

Nagy Marcell, a Maxus jelenlegi ügyvezető igazgatója Business Unit Director pozícióban folytatja munkáját a “NewCo-nál”.

Gulyás János immár több mint hét éve irányítja az MEC Magyar irodáját, korábban a Young & Rubicam és az Ipsos vezetője volt, valamint a kirowskinál (ma Isobar) is kulcsszerepet töltött be. Párizsban szerzett nemzetközi tapasztalatot a marketingkommunikáció területén. Irányítása alatt az MEC piacvezetővé vált a magyar piacon, mind a kezelt költések, mind a minőségi tényezők tekintetében. 2016-ban az MEC az év ügynöksége lett, míg Gulyás János egyedüli ügynökségi vezetőként került a Marketing & Média listáján a top10-be.

Tim Castree, az MEC és a “NewCo” globális vezetője elmondta:

A Maxus és az MEC egyesítésével egy dollármilliárdokban mérhető bevételű média-, tartalom- és technológiai ügynökség jön létre, amelyet jelen pillanatban még NewCo-ként emlegetünk. Ehhez az ambícióhoz tehetséges embereket kell kapcsolnunk, akik képesek irányítani és inspirálni. Úgy hiszem, hogy János irányításával az MEC és a Maxus legjavát egyesítő csapat épül, szép jövőképet rajzolva a NewCo számára.

Gulyás János

 

Nézze meg Gulyás János teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.