A szakember az elmúlt tíz évben változatos ügyfélportfólió menedzsmentje során szerzett tapasztalatokat PR, BTL és ATL területeken.

Pr-igazgatóként Heiszki László felel 2016 novemberétől a Geometry Global cégcsoporthoz tartozó Ogilvy PR operatív igazgatásáért, de projektvezetőként személyesen is részt vesz az ügyfelek kampányainak lebonyolításában. Stratégiai tanácsadóként a feladatai közé tartozik továbbá az új üzletek akvirálása is.

„Az ügyfelek folyamatosan növekvő száma és globális hálózatunk olyan szakembert kíván, aki jártas több országban egyidejűleg zajló kampányok koordinációjában, illetve tapasztalt integrált kommunikációs stratégiák kidolgozásában. Éppen ezért nagyon örülünk László érkezésének, akivel szeretnénk még tovább erősíteni a PR divíziónkat” – mondta el Sályi Réka, a Geometry cégcsoport magyarországi ügyvezető igazgatója.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a tapasztalataimat mostantól az Ogilvy PR globális hálózatában hasznosíthatom. Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílik integrált kampányok tervezésére, illetve lebonyolítására ügyfeleink számára, és hogy a tagja lehetek a Geometry cégcsoport nemzetközi szinten elismert csapatának” – tette hozzá Heiszki László.

Heiszki László a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán diplomázott közgazdászként, PR szakirányon. Angolul és németül beszél. Tíz éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi kampányok tervezésében, koordinációjában.

Médiacéget alapított Kasza Tibor

2017. október 12.

Saját internetes magazin üzemeltetésére új céget alapított Twn Press Média Kft. néven a közösségi média egyik legnagyobb magyarországi celebe, Kasza Tibor.

Felmondott Dudás Ádám

2017. október 11.

Közel egy év kihagyás után a Sláger FM-nél tért vissza tavasszal a Tények volt műsorvezetője.