2017. március 21.

Ismét alelnöknek választották Sztaniszláv Andrást

A szakember három éve tagja a szövetségnek, két éve dolgozik az elnökségben.

A február végi közgyűlésén a CIPR International ismét megválasztotta alelnöknek Sztaniszláv Andrást, a PersonaR alapítóját, vezető tanácsadóját.

Tavaly, első magyarként megszerezte a CIPR akkreditált PR szakembere címet. Az elnökségen belül a rendezvényekkel foglalkozik, így részt vesz nemzetközi szerkesztőséglátogatások, parlamenti előadások, webinarok szervezésében és az idén először megrendezendő „Global PRactice” nemzetközi konferencia főszervezője is lesz, amit május 5-n tartanak Londonban. Az elmúlt két évben részt vett a Kreatív Prizma fő zsűrijében, 2016-ban az ICCO Global Award döntnökei között is szerepelt.

„A vállalat alapításakor a célom az volt, hogy tanácsadóként, klasszikus menedzsment módszerekkel adjuk át a nemzetközi kommunikációs trendeknek megfelelő megoldásokat ügyfeleinknek. Az elmúlt 3-4 évben, amióta külföldön is aktívan dolgozom, látom, hogy ez a munka beért és most már nemzetközi partnerekkel is együttműködünk. A CIPR alelnökeként pedig számos olyan projektben veszek részt, amelyeket sikeresen tudunk a hazai vállalatok számára implementálni” – mondta Sztaniszláv András.

„Az elmúlt évek felgyorsult változásaira reagálva kidolgoztuk azt a portfóliót, amelyek mentén a vállalatok hatékonyan vihetik véghez a kommunikációs céljaikat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csupán ezen a hat területen állunk az ügyfeleink mellett, de fontosnak gondoltuk, hogy kész, nemzetközi piacokon bevált megoldásokkal is segítsük tevékenységüket. Így izgatottan állunk az elkövetkező 12 év elé” – fejezi be Sztaniszláv András.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2 napja

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.