Az IAB Hungary újra meghirdette pályázatát, a járvány miatt ezúttal összevontan kezelik a 2019-es és 2020-as évet.

Az IAB Hungary a Magyar Reklámszövetség keretein belül 2008 novemberében létrejött tagozat, mely a nemzetközi Interactive Advertising Bureau (IAB) szakmai szervezet hazai képviselője, az IAB Europe tagja.

Célja a digitális marketing iparág fejlesztése, a digitális média további erősítése, az online, interaktív, digitális marketing és reklámeszközök és megoldások ismertségének, használatának, elfogadottságának növelése.


A magyar szakmai szervezetnek 86 tagja van, köztük ügynökségek, kiadók, kutatócégek, hirdetők és az online hirdetési piacon tevékenykedő szolgáltató cégek.

Az IAB díjára bárki pályázhat, aki az említett szakterületeken 2018. augusztus 1. és 2020. július 31. között védte meg dolgozatát valamely egyetem alap-, mester-, vagy szakirányú képzésén, esetleg doktori iskolájában.

Pályázni legalább jó (4) minősítésű diplomával lehet, 2020. november 30-ig, a díj hivatalos honlapján.

Az online űrlapon minimális információt kell megadni annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb legyen a jelentkezés. A kitöltéshez a szerző és a konzulens adatain kívül szükség lesz a dolgozat legalább 400 karakteres leírására, továbbá a dolgozat feltöltésére PDF formátumban, maximum 100MB-os méretben.

A bírálatokat követően, 2021 januárjában ünnepélyes eredményhirdetésre kerül sor.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

18 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.