Gulyás Jánost, a MEC Magyarország ügyvezetőjét nevezte ki a vállalatcsoport a MEC Wavemaker vezetőjének a közép- és kelet-európai régióban.

Gulyás János a MEC Magyarország ügyvezetése mellett irányítja majd az MEC Wavemaker fejlesztését. Az egység Lengyelországban már stabilan megvetette a lábát, így az új vezető kezdetben a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacokra fog fókuszálni. Emellett az akvizíciós stratégiáért is ő fog felelni a régióban.

Az idén áprilisban elindított MEC Wavemaker a MEC tartalomstratégiai, közösségi kommunikációs, szponzorációs, keresőmarketing- és kreatívtevékenységét fogja össze egyetlen integrált szolgáltatásban. Az ügyfelek számára sokszor bonyolult folyamatokat leegyszerűsítve olyan tartalmak létrehozására összpontosít, amelyek mérhetően javítják az adott márka teljesítményét.

„Az MEC Wavemaker új szemmel néz a tartalomra, arra, hogyan jön létre, és hogy mit lehet elérni a segítségével – mondta Jeremy Clark a kinevezéssel kapcsolatban. – Jelenleg is ügyfelek széles körével dolgozunk világszerte azon, hogy a megfelelő tartalom kerüljön a megfelelő helyekre a megfelelő időben, és így a legnagyobb hatást érje el. Úgy gondolom, János vezetésével hamar ki tudjuk terjeszteni ezt a stratégiai fontosságú kezdeményezést a régióban, ami pozitív hatással lesz az ügyfeleink üzleti tevékenységére, és hozzájárul az MEC folyamatos növekedéséhez.”

Anna Lubowska, az MEC Közép- és Kelet-Európáért, a Független Államok Közösségéért és Oroszországért felelős elnöke hozzátette: „János kezdetben a szolgáltatás csehországi, magyarországi, romániai és szlovákiai elindítására fog összpontosítani a helyi ügyvezetőkkel és csapatokkal együttműködve, emellett támogatja a régió többi piacát is. Kreatív, digitális és kutatási területeken átívelő tapasztalatával ideális a háttere ehhez a további, izgalmas szerepkörhöz.”

„Az adatgyűjtés és -elemzés területén egyedülálló szakértelmünk segítségével pontosan azonosítani tudjuk, hogy a fogyasztói magatartás mely elemét kell megváltoztatni a vásárlási döntés folyamatában, és olyan értékes tartalmat tervezünk és hozunk létre, amely hozzájárul, hogy ez megtörténjen – mondta Gulyás János. – A tartalom egyre fontosabb az ügyfeleink számára, és nagyon örülök, hogy felvállalhatom ezt a regionális feladatot.”

Gulyás János

 

Nézze meg Gulyás János teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.