A szakember egy időre szabadságot vesz ki, azt követően folytatja a munkát a társaságnál, de más pozícióban. A terület irányítását átmenetileg Grósz Judit, digitális és üzletfejlesztési igazgató veszi át.

Az RTL Magyarország a Media1-nek elmondta: Schiwert-Takács László marketing és kommunikációs igazgató a mai nappal, július 1-jével lemondott eddigi pozíciójáról, egy időre szabadságot vett ki, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál.

Schiwert-Takács László így nyilatkozott:

Az RTL-nél eltöltött 23 év alatt nem csak munkahelyem lett ez a vállalat, de egyben második családom is, ahogy sokaknak.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója elmondta:

Köszönöm Schiwinek, akit a szakmában így ismer mindenki, hogy az elmúlt több mint két évben a kreatív és vezetői energiáit a Marketing és Kommunikációs igazgatóság felépítésére fordította. A megérdemelt pihenő után pedig várjuk vissza őt!

Az új marketingigazgató bejelentéséig átmenetileg Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató koordinálja az osztállyal kapcsolatos ügyeket egy külső tanácsadó segítségével - teszik hozzá.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából