2011. március 22.

Startup hétvégét rendez a Randstad

Március 25-27. között rendezik meg először a Startup Weekendet, ahol programozók, marketingesek, vállalkozásfejlesztők, designerek találkozhatnak.

Március 25-27. között rendezik meg először itthon a Startup Weekendet, ahol programozók, marketingesek, vállalkozásfejlesztők és designerek találkozhatnak. A cél működőképes ötletek kifejlesztése 54 óra alatt.

2011. március 25-27. között rendezi meg itthon először a Startup Weekend elnevezésú rendezvényt a Randstad. Ennek célja, hogy programozók, marketingesek, vállalkozásfejlesztők és designerek találkozhassanak, és hozzanak össze együtt életképes ötleteket.

A regisztrált résztvevők péntek este ismertetik az ötleteiket, amelyek közül a legjobbak megvalósítására csapatokat alakítanak. A munka aztán szombaton kezdődik, vasárnap este pedig már prezentálni kell a terveket a jelenlévő befektetőknek. Ez azt jelenti, hogy összesen 54 óra alatt kell vonzóvá tenni a kiinduló ötletet.

"Számunkra kiemelten fontos az ifjú tehetségek felfedezése és támogatása, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a külföldön több ezer informatikust sikeresen pályára állító esemény meghonosítását. A 3 évvel ezelőtt Seattle-ből útnak indult Startup Weekend több száz sikeres külföldi rendezvény után érkezik Magyarországra. A verseny célja elsősorban a szakmai kapcsolatok építése és életképes vállalkozások elindítása. A nemzetközi tapasztalatok szerint a hétvégi projektek harmada valódi vállalkozásként él tovább. A Startup Weekenden extrém körülmények között kell helytállni, ugyanakkor a résztvevők e rövid idő alatt is életre szóló tapasztalatokat szerezhetnek" - mondta el Jankovich Ilona, a Randstad Hungary ügyvezetője

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.