2016. október 24.

Szányi Gabriella a BKIK új kommunikációs igazgatója

Legfőbb célja, hogy a médiában, valamint a nagyvállalati, multinacionális szférában szerzett tapasztalatait kamatoztassa a szervezeten belül.

Ez a lépés illeszkedik a BKIK új stratégiájába, hiszen az új vezetésnek elsődleges feladata és célkitűzése a kamarai tagok számára egy olyan szolgáltatói kamara létrehozása, amely naprakész, hasznos információkkal és tudással látja el tagságát is.

Az igény mindkét fél részéről erős, hiszen a kamara által nemrég megrendezett első Vállalkozói Konzultáción a résztvevők a kommunikációt, a belső információáramlást nevezték meg az egyik legfontosabb feladatnak. A kamara vezetése pedig szinte az első intézkedései között hozta létre azt a kommunikációs igazgatóságot, melynek feladata ennek a belső kommunikációnak is az irányítása, működtetése.

A részleg vezetésével Szányi Gabriellát bízták meg, aki a napokban megrendezett Az üzletbarát PR-kommunikáció szakmai rendezvényen elmondta, legfontosabb feladatának az üzletbarát PR-kommunikáció kialakítását tartja a kkv-kal és a nagyvállalatokkal egyaránt.

Szányi Gabriella mostani megbízatását megelőzően 6 éven keresztül a Penny Market Kft.-nél töltött be stratégiai PR manager pozíciót. Korábban a TV2 kereskedelmi televíziónál dolgozott, ahol nevéhez fűződik a Hírnév program kidolgozása.

Csökken az álláshirdetések száma

1 napja

A versenyképes szektorok vállalatai már rájöttek, a hosszútávú munkaerőpiaci siker kulcsa az, ha a lehető legjobb megfelelőséggel rendelkező emberek csatlakoznak hozzájuk.


Több száz állás a média és marketing világából