2019. május 31.

Távozik az Atmedia kereskedelmi és portfólió igazgatója

Közel három év után 2019. június 1-ével közös megegyezéssel távozik az Atmedia kereskedelmi és portfólió igazgatója, Lengyel András.

Lengyel András 2016 szeptemberében érkezett az Atmediához, mint kereskedelmi igazgató és részt vett az online üzletág elindításában, illetve az értékesítés hatékonyabbá tételében és a forgalom növelésében. Korábban 14 évet a Ringier Axel Springernél töltött, végül kereskedelmi és marketing igazgatói pozícióját cserélte fel az Atmediánál betöltött posztjára, ahol hasznosíthatta digitális és print médiás tapasztalatait is.

„Karrierem egyik izgalmas korszakaként zárom le az Atmediánál eltöltött időt. Köszönöm az ország legnagyobb multimédiás kereskedőházának az örömteli együttműködést, és minden egyes kollégámnak a kitűnő csapatmunkát! Az Atmedia ma a legnagyobb és a legjobb multimédiás kereskedőház, ahol a legjobb szakemberekkel és vezetőkkel dolgozhattam együtt. A folytatást azonban más jövőkép alapján képzeljük el, de természetesen további sikereket kívánok a vállalatnak és a partnereinek.” - nyilatkozta Lengyel András.

Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezetője elmondta: „Köszönjük Andrásnak a szakmai munkáját, személyében egy erőteljes és kiváló szakemberrel dolgozhattunk együtt, akinek az Atmedia elmúlt időszakának sikereiben kulcsszerepe volt. Komoly részt vállalt a tévés reklámpiac átstrukturálásában és az Atmedia multimédiás kereskedőházzá válásában.”

A vállalatnál a kereskedelmi igazgatói pozíciót az eddigi értékesítési vezető, Kosaras Klaudia tölti be 2019. június 1-től.