2015. március 18.

Távozik az Ipsos vezére

Nemzetközi átszervezés a kutatócégnél

Magyarország egy három piacos régiós klaszter része lett.

Magyarországra is elért az Ipsos-csoport hónapokkal ezelőtt bejelentett nemzetközi New Way programja, amely több szempontból is változást hoz a cég életében. A bejelentés szerint egyszerűsítik a szervezetet, átgondolják a prioritásokat illetve a teljesítményértékelést, még inkább előtérbe kerülnek az innovációk, illetve gyorsítják az új szolgáltatások bevezetését, erős központi támogatás mellett.

A átalakítás részeként az Ipsos-csoport számos irodáját régiós klaszterekbe szervezi. Csehország, Szlovákia és Magyarország a közép-európai klaszter része lett, amelyet – ahogyan a budapesti irodát is – március közepétől Radek Jaluvka irányít. Géczi Tamás 2015. június elejéig segíti az új menedzsment munkáját.

A klaszterizáció nem csupán formalitás, hanem kézzelfogható haszonnal jár az Ipsos ügyfelek számára globális, régiós és helyi szinten egyaránt. Megújult eszközrendszert, applikációkat, kutatási módszereket és technológiát, szervezettebb tudásmegosztást, valamint jobb szolgáltatási színvonalat jelent

- mondta el Radek Jaluvka.

Géczi Tamás

Nézze meg Géczi Tamás teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

2 órája

November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR vezérigazgató-helyettes 15 év után távozik a vállalattól.

Távozik Hornyacsek Zoltán a RAS-tól

20 órája

Az Axel Springernél, később a Ringier Axel Springernél töltött összesen tizenhárom év után Hornyacsek Zoltán kiadóigazgató 2017. október végén elhagyja a kiadóvállalatot és más iparágban folytatja tevékenységét.