2018. június 13.

Televízióssal erősített a Vasas jégkorongcsapata

Pehl Bernadett két évtizedes, a kommunikációs iparban szerzett tapasztalait hozza a piros-kékekhez és operatív igazgatóként segíti a jövőben Szuper Levente és Ladányi Balázs munkáját.

A szakember részt vett a TV2 kezdeti éveiben, hat évig a Tények sportszerkesztőjeként dolgozott. Ezt követte az AMC csapata, amelynek előbb szinkronkoordinátora volt, majd öt évig a Sport Televízió gyártási osztályának élén felelt Románia, Szlovákia, Csehország és Magyarország teljeskörű gyártási területéért. Vezetése idején a csatorna elnyerte a legjobb tévés produceri díjat az orosz hokiliga (KHL) szlovák és cseh élő közvetítéseinek lebonyolításáért. Az elmúlt egy évben a Spíler TV főszerkesztőjeként dolgozott - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

„Nagyon örülök, hogy Beri elfogadta a hívásunkat és a jövőben a Vasas Jégkorong sikeréért veti latba szakmai és emberi kvalitásait. Korábban azt mondtam, mindenünk megvan ahhoz, hogy stabil tagjai legyünk az Erste Ligának, van első osztályú csarnokunk, kiváló utánpótlás-bázisunk, remek edzői stábunk, erős támogatók is csatlakoztak hozzánk, ráadásként pedig most igazoltunk egy olyan kollégát, akinek a tapasztalait nagyban tudjuk kamatoztatni a jövőben. Beri rutinja szervezési és kommunikációs szakmai oldalról egyaránt erősítés a csapatnak. Az már csak hab a tortán, hogy KHL-es rutinja is van"- nyilatkozta Szuper Levente szakosztály-igazgató.

„Nagyon izgalmas időszak elé nézünk. Én személyesen és a csapat is. Régóta vágytam egy olyan támogató és inspiráló közegre, mint ez. Leventét régóta ismerem, sokat beszélgettünk korábban a terveiről és örülök, hogy összejött az álma, azaz profi csapatot hozzon létre Balázzsal közösen olyan többségében utánpótláskorú játékosokból, akiket apró gyermekkoruk óta ismernek. Hogy ezekből a fiatalemberekből és a Vasas családból egy élménycentrikus jégkorongklub jöjjön létre, kemény munkát kíván minden résztvevőtől. Készen állunk." - nyilatkozta  az újdonsült operatív igazgató.