Munkaerőhiány, rekrutálási gondok, generációs feszültségek? Úgy érzi, cége nem elég vonzó a munkavállalók szemében? A Médiapiac és a HR Portál közös szervezésű őszi workshopján neves toborzási tanácsadók, employer branding szakértők, szociálpszichológus és nemzetközi reklámügynökségeknél is megfordult szakember segít majd eligazodni az új trendekben. Jegyezze fel a naptárában, mert érdemes: Employer Trending, október 3.!

Tizenöt éve azt mondtuk, a jövő recruitere marketingeseké...

Csakhogy most nem tudjuk, hogy a toborzási költségek melyik része kidobott pénz és melyik térül meg.

Ráadásul mára a technológia használata megkerülhetetlenné vált a HR-ben: a nagyvállalatok szinte kizárólag digitális csatornákon keresztül toboroznak. Mégis általában rossz mérőszámokat mérnek, ha mérnek egyáltalán.

 

A HR Portál és a Médiapiac bemutatja:

Employer Trending

Időpont: 2018. október 3. (szerda)

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

 

Mit mérnek az állásoldalak? Mit mérnek a sikeres cégek? Hogyan tudjuk okosan "eladni" toborzási eredményeinket a felsővezetésnek és ezáltal sikeresebbek lenni?

Többek között ezek a kérdések kerülnek terítékre a Médiapiac és a HR Portál október 3-i közös workshopján, az Employer Trendingen.

Előadóink:

Tokár Péter

 

Az ügyfélkör és árbevétel növekedésével együtt lépett előre az általa vezetett TESK-csoport a hazai szolgáltatók ranglistáján, 2013-ra a 8. legnagyobb árbevételű közvetítő iroda lett. Mára a TESK egy több vállalkozásból álló cégcsoport, amely 15 év után is célirányosan a munkaerő megszerzésére fókuszál.

 

Nézze meg Tokár Péter teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Szvetelszky Zsuzsa

 

A pletyka és a Rejtett szervezetek című könyvek szerzője. Másfél évtizede foglalkozik vállalati kommunikáció-fejlesztéssel kutatóként és tanácsadóként egyaránt, hazai és nemzetközi publikációk szerzője, a szakmai konferenciák rendszeres előadója.

 

Nézze meg Szvetelszky Zsuzsa teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Buda Szabolcs

 

Pontoson 15 évig töltött be hazai és közép-kelet európai regionális pozíciókat termékfejlesztési, e-kereskedelmi, marketing területen és általános vezetőként Európa-, majd a világ első számú karrieroldalainál (jobpilot, monster).

Varsóban, Prágában és Budapesten gyakran megfordul konferenciákon mind előadóként, mind pedig hallgatóként. Az utóbbi években tanácsadóként segít startupokat, illetve közép- és nagyvállalatokat.

 

Nézze meg Buda Szabolcs teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Márton Szabolcs

 

Nézze meg Márton Szabolcs teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.