2017. július 14.

Óhidi Zsuzsanna vezeti a lengyel Marquard Mediát

A Marquard Media igazgatótanácsa új elnököt választott. A magyarországi MM vezető, Óhidi Zsuzsanna pedig átveszi a lengyel leánycég irányítását, de a hazai ügyvezetést is ellátja a továbbiakban.

A Marquard Media International AG a mai napon bejelentette, hogy a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöki posztját azonnali hatállyal Bijan Khezri tölti be. A Marquard Media Magyarország eddigi ügyvezető igazgatója, Óhidi Zsuzsanna pedig átveszi a Marquard Media Lengyelország vezetését is. A Marquard Media csoport összes ügyvezetője mostantól közvetlenül Bijan Khezri irányítása alá tartozik.

Bijan Khezri a Marquard Media International AG igazgatósági tagja, a sport, média és technológia területén elismert és komoly tapasztalatokkal rendelkező szakember. Jelenleg a Sportradar AG és az EEM World igazgatóságának tagja.

Jürg Marquard, a vállalatcsoport alapítója és elnöke a személyi változások kapcsán a következőképpen fogalmazott: „Nagyon örülök a most bejelentett szervezeti változásoknak. Bijan komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a digitális média és sportok terén, Európában és az USA-ban is számos vezető pozíciót töltött már be. Zsuzsanna pedig sikeresen vezette kiemelten eredményes magyar leányvállalatunkat. A mostani lépés fontos mérföldkő a Marquard Media életében, és segít abban, hogy a társaság továbbra is eredményesen ki tudja aknázni a többcsatornás médiaeszközök és azok digitalizációja által kínált üzleti lehetőségeket. Üzleti modellünk megújítása, a modern technológiai megoldások és partnerségi megállapodások révén társaságunk jelentős növekedés előtt áll, amit stratégiai és eseti akvizícióink tovább erősítenek.”

Bijan Khezri elmondta: „A Marquard Media mindig jó érzékkel volt képes profitálni a változó trendekből, és jelenlegi üzleti portfoliója ennek köszönhetően jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Úgy gondoljuk, hogy a nyomtatott sajtó komoly versenyelőnyt biztosít a digitális mixben. Jelenleg egyik legfőbb feladatunk, hogy a tagtársaságok között hatékonyabban tudjuk meglevő erőforrásainkat felhasználni és adatalapú megoldásokkal új piacokra törjünk be.”

Sopov Istvánt választotta elnökké az IAB taggyűlése

2017. június 27.

Az Adaptive Média alapító tulajdonosát választotta meg az IAB taggyűlése elnöknek, akinek elsődleges célja a már elkezdett fejlesztések, új szolgáltatások, tagokat bevonzó megoldások továbbvitele, biztosítása.