2019. július 08.

Új főszerkesztő a 24.hu élén

Szigeti Péter digitális lapigazgatóként vezeti tovább a portált, ezzel egy időben Pető Péter eddigi főszerkesztő-helyettes főszerkesztővé, Bita Dániel vezető szerkesztő pedig főszerkesztő-helyettes lesz.

Az elmúlt háromnegyed évben az oldal látogatottsága közel a másfélszeresére nőtt, így ma már heti szinten a 24.hu éri el a legtöbb online hírfogyasztót Magyarországon - írják.

A 24.hu-nál újonnan létrehozott, de a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már jól működő lapigazgatói feladatkörben Szigeti Péter felel ezentúl a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért. A portál üzleti irányítását eddig Bognár Bálint, a kiadó digitális üzletágának vezetője látta el termékmenedzserként.

Bognár Bálint az átalakítás kapcsán elmondta: "A változás garanciát jelent arra, hogy a 24.hu nemcsak az olvasói, hanem a hirdetői piacon is tovább erősíthesse a pozícióit, és olyan új fejlesztésekkel és megoldásokkal jelentkezhessen, ami a két területen egyszerre biztosítja a hosszú távú sikeres működését."

A kiadó fejlesztési stratégiájával összhangban Szigeti Péter felelősségi körébe a jövőben nemcsak a 24.hu tartozik, hanem ő irányítja majd a Vezess.hu portált és az autóMAGAZINt is. Ezzel az átalakítással egy kézbe kerül a Central Médiacsoport elsősorban férfi olvasókat célzó online termékeinek üzleti irányítása, és kialakul az a struktúra, amelyben a kiadó online portfóliója női fókuszú, férfi fókuszú, életmód és adatalapú termékcsoportokba szerveződik.