2017. november 28.

Új igazgatókkal bővül a SEED üzleti iskola

Bécsi Zsófia akadémiai igazgatóval és Kárpáty András üzletfejlesztési igazgatóval bővült idén ősszel a School for Executive Education and Development (SEED), a vezetőképzésben nemzetközi szinten is élenjáró üzleti iskola.

Bécsi Zsófia közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik HR területen, az utóbbi tíz évben a Wizz Air HR menedzsereként dolgozott, ahol az iskola kapcsolattartója is volt. A pozíciót Gazdag Orsolyától veszi át, aki jelenleg szülési szabadságát tölti.

Kárpáty András hasonló területeken szerzett húsz éves tapasztalatot, köztük közel tizenöt évig a CEU Business Schoolban felelt nemzetközi MBA és vállalati programokért, valamint a marketing és külső kapcsolatok területeket vezette.

„A SEED programjai a jelen és a jövő vezetőit fejlesztik régiónkban. Alapvető célunk, hogy hazai tehetségeinket itthon tartsuk, akik így itthon szerzik meg azt a tudást és kapcsolatrendszert, amit különben külföldön építenének fel. Nem titkolt szándékunk az is, hogy Budapestre vonzzuk a továbbképzésben gondolkodó nemzetközi menedzsereket, hogy nálunk építsék karrierjüket, üzletüket. Szakértői csapatunk folyamatosan bővül, a bevont új szakemberek tudása pedig kulcsszerepet játszik programjaink további fejlesztésében" – mondta dr. Anthony Radev a SEED szakmai vezetője.

Az OTP és a MOL által alapított iskolában három éve zajlik angol nyelvű üzleti képzés: a felsővezetőket célzó Business Leadership Program évente többször, az alapvetően fiatal szakértőknek és menedzsereknek szóló part-time MBA program pedig évente, legközelebb 2018 szeptemberében indul. Ezen kívül az iskola idén indította el a vállalati középvezetők számára fejlesztett Foundations of Managment képzését is. Az iskola oktatói, többek között, olyan neves egyetemekről és nagyvállalatoktól érkeznek, mint a University College Dublin (UCD), az European School of Management and Technology (ESMT), valamint a PwC, McKinsey, a Wizz Air és a Vodafone. A programok felépítése és az oktatói gárda egyedülálló nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is. Ezt jól mutatja az eddig tizennégy országból érkezett, több mint kétszázötven elégedett hallgató rendkívül pozitív visszajelzése és értékelése.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából