2019. július 04.

Új közép-európai vezetői megbízatások a Viacomnál

A Viacom International Media Networks kelet-közép-európai és izraeli részlege két új felsővezetői megbízást jelentett be a mai napon.

Sasha Ivanovic eddigi stratégiai alelnök látja el mostantól a tartalomterjesztési vezető tisztségét is a régiónkban, Katarzyna Samojluk lengyelországi country manager és pénzügyi alelnök pedig ezentúl a reklámértékesítési és elemzési területeket is felügyeli Kelet-Közép-Európában - írják.

Sasha Ivanovic 2011 óta dolgozik különféle üzletfejlesztési és stratégiai vezetői tisztségeket betöltve a Viacom budapesti irodájában. Az elmúlt évtizedben fontos szerepet játszott a médiavállalat tévécsatornáinak és szolgáltatásainak az elindításában, melyek segítségével a Viacom vezető nemzetközi tematikus televíziós portfolióvá vált a régióban.

Katarzyna Samojluk 2014 óta irányítja a cég pénzügyi és üzemeltetési tevékenységeit, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az üzletfejlesztés révén a Viacom tekintélyes növekedést tudott elérni. A közelmúltban a regionális pénzügyi alelnöki feladata mellett a lengyelországi country manageri tisztségre is megbízást kapott.

Harsányi Gábor, a VIMN kelet-közép-európai vezérigazgatója a kinevezésekkel kapcsolatosan elmondta: „Sasha átfogó stratégiai szemléletmódja és innovatív megközelítése, a tartalomterjesztési csapat tapasztalatával felvértezve, továbbá Katarzyna és a reklámértékesítési és elemző csapatok kereskedelmi kvalitásaival megerősítve jó alapot teremt arra, hogy a Viacom előremutató új megoldásokat kínáljon. Az új vezetőséggel ezeknek a fontos üzletágaknak az élén új szintre emelhetjük a kapcsolatunkat üzleti partnereinkkel.”

Címkék: viacom karrier

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából