2019. február 05.

Új licencért felelős alelnök a Turnernél

Johanne Broadfield mostantól szélesebb hatáskörben lát el feladatot a Turner International licencért és merchandisingért felelős ágában. Broadfieldet a Cartoon Network Enterprises EMEA & International alelnökének nevezték ki.

Broadfield továbbra is felügyeli a Turner egész régióra (Európa, Közel-Kelet, Afrika) kiterjedő licenctevékenységeit, amelybe beletartoznak a terméklicencek, a kampányok, a kiadványok, az otthoni szórakoztatás, a helyszínközpontú szórakoztatás, a rendezvények, valamint a kiskereskedelmi megállapodások a Turner portfóliója és a nemzetközi márkák között. Emellett ő felel a Turner International licencstratégiájáért is, a nemzetközi döntésekben a Turner amerikai részlegével együttműködésben.

A latin-amerikai licenctevékenység költségvetésének kapcsán Broadfield együtt fog dolgozni Pablo Zuccarinóval, aki a Turner Kids latin-amerikai vezető alelnöke és ügyvezetője, emellett szoros kapcsolatban áll majd Vikram Sharmával, a Cartoon Network Enterprises ázsiai és csendes-óceáni részlegének alelnökével.

Giorgo Stock, a Turner EMEA vezérigazgatója elmondta: „Amióta Jo öt évvel ezelőtt csatlakozott a Turnerhez, bebizonyította, hogy tehetséges vezető, aki képes felépíteni a franchise-ainkat és megőrizni azok hírnevét, valamint a partnereinkkel való jó együttműködési készségével a legjobbat tudja kihozni a partnermegállapodásokból. A Turner International licencért és merchandisingért felelős csapatával együtt fontos szerepet fog játszani a cég nemzetközi működésében, és szándékunkban áll kiaknázni a régióban rejlő lehetőségeket.”