2019. augusztus 28.

Új marketing üzemeltetési vezető a Coca-Cola HBC Magyarországnál

2019. június 24-től Palkó András a Coca‑Cola HBC Magyarország új marketing üzemeltetési vezetője.

A frissen kinevezett vezető, Palkó András karrierjét 2006-ban a British American Tobacco-nál kezdte, majd a Carlsberg csapatában folytatta, ahol a marketing osztály irányításáért felelt. 2014-ben csatlakozott a Heineken marketing csapatához, ahol az évek folyamán a vállalat vezetői csapatába lépett elő, kezdetben mint kereskedelmi, később mint marketing és kereskedelmi marketing igazgató. Ezekben a pozíciókban tapasztalatot szerzett a vállalatirányításban, miközben hozzájárult a Heineken márkaportfóliójának növekedéséhez és magasabb szintre emelte a HoReCa területén a végrehajtásokat.

„A Coca-Cola HBC Magyarország rendkívül meghatározó a hazai FMCG világában. Régóta ámulva figyelem az innovációk piacra jutásának sebességét és mértékét, valamint a széles, minden fogyasztási alkalomra terméket kínáló portfóliót. Ebben a rendszerben dolgozni, tanulni, ezt tovább építeni hatalmas megtiszteltetés, ugyanakkor olyan kihívás, amelynek örömmel állok elébe" – mondta kinevezése kapcsán Palkó András.

A Coca-Cola HBC Magyarország teljeskörű italgyártóként az elmúlt években folyamatosan fejlesztette termékeit, így ma már közel 100-féle alkoholmentes italt kínál, emellett prémium szeszes italokat és kávét is forgalmaz. Széles és változatos portfóliójának köszönhetően a fogyasztók a nap bármely szakában, bármilyen fogyasztási alkalommal találnak maguknak megfelelő innivalót – legyen szó a nap kezdetéről, munkahelyi, illetve otthoni étkezésről, otthoni kikapcsolódásról, vagy éppen szórakozásról.

A vállalat elkötelezett a felelős marketingkommunikáció mellett, amely figyel azoknak a közösségeknek az érdekeire is, amelyekben működik. Az Európai Alkoholmentes Italgyártók Szövetségének (UNESDA) tagjaként a Coca-Cola HBC Magyarország önkéntes vállalást tett a felelős reklámozás és kereskedelmi kommunikáció területén. Ennek megfelelően a vállalat nem reklámoz olyan médiumokban és felületeken, amelyek 12 év alatti gyermekeknek szólnak, illetve határozottan kiállnak amellett, hogy általános iskolákban nem végeznek közvetlen kereskedelmi tevékenységet, így az iskolai büfékben csak ásványvizet és gyümölcsleveket forgalmaznak.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

2 napja

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.