2020. június 30.

Új marketingigazgató viszi tovább a márkákat

Szarka Szilvia lesz az egyesülő eMAG Magyarország és Extreme Digital cégek marketingvezetője.

Szarka Szilvia 13 évnyi tapasztalattal rendelkezik az e-commerce szektorban marketing területen, és az Extreme Digital és az eMAG Magyarország jelenleg is zajló fúziója nyomán került a csapatba. Ezt megelőzően 2012 óta dolgozott az Extreme Digitalnál, ahol hat éve vezeti a marketinges csapatot. Korábban disztribútori és ügynökségi oldalon is dolgozott a szakmában.

A hazai e-commerce piac két meghatározó szereplője június utolsó hetében kezdte meg az összeköltözést. A következő lépés egy teljesen integrált csapat létrehozása, amelynek tagjai tovább építik és támogatják a két márkát.

Az összeolvadást követően mind az eMAG, mind az Extreme Digital külön márkaként él tovább, sőt, az eMAG online kereskedőből nemrég hibrid modellre váltott első budapesti üzletének megnyitásával, amelyet idén még legalább két újabb bolt követ majd Budapesten, illetve Pécsett. Ennek jegyében már el is kezdődött az eMAG márka újrapozícionálása, amelynek első brandkampányát az ACG-vel, a márka új lead ügynökségével dolgozta ki a vállalat. Az egyesülő márkák pr és kommunikációs feladatait júniustól az Eurolex Consulting, az Extreme Digital korábbi ügynöksége látja el.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

8 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.