2018. február 14.

Új vezető a Lapcomnál

Digitális és fejlesztési igazgatóságot hoz létre a Lapcom Kiadó Zrt. Az új részleg irányítását 2018. február 14-től Kovács Illés Bence látja el.

Az új fejlesztési igazgató Kovács Illés Bence, az elmúlt évek során ügynökségi oldalon digitális üzletágak kialakítását, hazai és nemzetközi cégek termékfejlesztését támogatta.

Legutóbb a KIOSK.advertising reklámügynökség digitális vezetőjeként az ügyfelek stratégia alkotásáért és új szolgáltatások bevezetéséért felelt. A szakember, az elmúlt 9 év során meghatározó szerepet töltött be több multinacionális vállalat online kommunikációjában; többek között autóipari, szórakoztató elektronikai, élelmiszeripari területeken dolgozott - olvasható a közleményben.

A Lapcom Zrt.-nél az ő feladata lesz, hogy a médiavállalkozásnak valamennyi digitális tevékenységét egy igazgatóságba szervezve összehangolja; valamint a meglévő termékek fejlesztésén túl, feladata, hogy új termékeket is piacra vezessen.

"Megtiszteltetés számomra, hogy egy nagy múltú médiavállalat digitális fejlődésének részese lehetek. Kihívás és egyben lehetőség a Lapcom online felületeinek és szolgáltatásainak egységes alapokra helyezése és továbbfejlesztése" – mondta el jövőbeni terveit Kovács Illés Bence.