Aczél László

Aczél László

Pozíciók

IBS-hallgatóként csapata kétszer elnyerte egymás után a világ reklámszövetség (IAA) nemzetközi díját. Ennek köszönhetően hamar (harmadévesként) elhelyezkedett a Young & Rubicam-nál, ahol 2018 végéig dolgozott. Az évek során bejárta a ranglétra minden fokát. 2008 elején megválasztották a MAKSZ (Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége) ATL szekciójának elnökévé és a MAKSZ alelnökévé. 2010 májusa óta a MAKSZ elnöke, 2018 végén erről a tisztségéről is lemondott.

Tanulmányok

Gyermekkorát Londonban töltötte. Miután hazatért, a Toldy Ferenc Gimnáziumban érettségizett, majd első osztályú üzleti és marketing kommunikációs diplomát szerzett az IBS/Oxford Brookes University hallgatójaként.

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2015Cannes Creative Club2015. március 18.

  A szekcióülés megnyitása. Az első Cannes-t népszerűsítő klub létrejöttének célja. Beszámoló a 2014-es londoni Cannes Lions képviselői találkozóról. Milyen újítások és programok várhatóak Cannes-ban 2015-ben és miért érdemes résztvenni? Milyen lehetőségeket kínál a hazai szakembereknek a verseny?

 • Médiapiac 2015Kreatív utánpótlásban a jövő (KRU)2015. március 18.

  Milyen lehetőségei vannak ma Magyarországon a tehetséges és kreatív fiataloknak? Milyen eszközökkel, milyen módon adhatunk számukra lehetőséget az érvényesüléshez? És mit tartogat számukra a jövő itthon?

 • Médiapiac 2015Miért hasznos a reklám mindenkinek? Széles körű szakmai összefogás a reklámbarát fogyasztói szemléletért2015. március 18.

  A Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége vezetésével március végétől indul a „Kampány a reklámért” projekt azzal a céllal, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a reklámipar jelentőségére, a reklámok hasznosságára. A kampány print, online, tévés és rádiós médiafelületeken jelenik meg és az adott csatornára szabottan magyarázza el közérthetően miért és hogyan hasznos az adott reklámfelület.

 • Márkaépítés 2013Az ügynökségek szerepe a stratégiaalkotásban2013. május 29.

  Hol jelentkezik az ügynökség hozzáadott értéke a márkatulajdonos stratégiaalkotásában? Szerepek és bevonódás.

 • Médiapiac 2011Média- és reklámpiac2011. március 29.

  Az előző panel szereplői áttekintették, hogyan fog működni a médiavilág. De mit szólnak ehhez a hirdetéspiac meghatározó szereplői, az ügynökségek és a nagy hirdetők?