Bánki Attila

Bánki Attila

Pozíciók: General Manager

Róla

Egy semmiképpen sem mellébeszélős digitális megoldó ember. Pályája felöleli a reklám kivitelezés igencsak méltatlan területétől, a közép-európai / regionális digitális koordinációig tartó izgalmas szakaszt. Ennek során a BTL-től indulva az ős internetes megoldásokon át eljutott az integrált kampányokig, újabban több képernyős kommunikációs megoldásokkal foglalkozik. Blogot ír, itt-ott publikál, üzletet fejleszt, és néhanapján előad, oktatásokat tart. Rendületlenül hisz abban, hogy a TV fel fog támadni és ez az idő már nincs messze. Azt gondolja, hogy a jövő a folyamatos fejlődésé, hogy ez az a szakma ahol egy pillanatra sem lehet leállni és a jól képzett kommunikációs szakembereken áll vagy bukik itt minden. #YOLO

Pozíciók

2011 - Vermis Production, vezérigazgató

2013 - 2015 Wunderman Budapest, digital & client service director

2013 -2013 ACG Advertising Agency, digital COO

2011 - 2013 Wunderman Budapest, regional digital account director

2010 - 2011 Grey Budapest, head of digital

2008 - 2010 Grey Budapest, account director

2004 - 2008 Grey Budapest, account manager

2000 - 2004 New Deal Communicatons Ltd., account manager

1999 - 2000 R&D Studio, account manager

1998 - 1999 'Á' Studio Commercial Design Ltd., marketing department foreman

Tanulmányok

Soter-Line Oktatási Központ, marketing

Modern College of Business & Science, Department of Economy

Konferencia tartalmak

 • Digitália 2013Digitális. Üzlet.//Soós Gergely és drága barátai üzleti fókuszú beszélgetése2013. szeptember 10.

  Rendhagyó kerekasztal-eszmecsere, amelyre a Neo Interactive alapítója beszélgetésvezetőként olyan szakmabeli barátait hívta meg, akik amellett, hogy profi és sikeres ügynökségi vagy marketinges szakemberek, egyben üzletemberek és üzleti vénájú szereplői a digitális piacnak.
  A meghívottak:
  Bálint Viktor, a Figyelő-csoport korábbi lapigazgatója, később a PwC marketing- és kommunikációs igazgatója, jelenleg az IND Group marketingigazgatója.
  Bánki Attila, korábban head of digital a Grey-nél, majd digitális vezető az ACG-nél, jelenleg a Wunderman digitális account igazgatója, illetve saját cége, a Vermis szakértője.
  Kaszás Miklós, a Dream Interactive társtulajdonosa, a Look&Feel online butikügynökség ügyvezető-alapítója.
  Végvári Imre, a Mirai Interactive volt-társalapítója, később az azt felvásárló Arcus CEO-ja, jelenleg a Kürt Akadémia kitalálójaként annak kurzusvezetője, a TEDx Danubia szervezője, illetve a frissen alakult MOSAIC Transformation Agency társtulajdonsa.