„Iszonyat nehéz lehet, ha valakinek nincs semmi a fejében!”

„Iszonyat nehéz lehet, ha valakinek nincs semmi a fejében!”
Béres Máté2019. április 19.

Magyarósi Csaba az ország egyik legkövetettebb utazó és tesztelő youtubere, aki tudatosan építette fel magát a kezdetektől fogva, hiszen fiatalkorában ahhoz sem volt nagyon bátorsága, hogy megkérdezze egy idegentől, mennyi az idő. Kirázza a hideg, ha influencernek hívják, illetve annak a gondolatától is, hogy valaki más tárgyalja le helyette a hirdetéseit. Nem adná fel az autonómiáját, de a nézői fölé sem akar emelkedni.

Egyik napról a másikra

Egyik napról a másikra
Béres Máté2019. április 12.

Máté Bence a Word Press Photo természetfotó kategóriájában első helyezést ért el. A kalandos életű fotóssal még a kiállítása miatt készítettünk interjút, melyet teljes egészében a friss lapszámban olvashatnak el.

Reddit, Twitch, Fiverr – amit eddig nem tudott a közösségi médiáról

Reddit, Twitch, Fiverr – amit eddig nem tudott a közösségi médiáról
Béres Máté2019. március 28.

Meg fog lepődni, hogy mennyi hasznos alkalmazás van a digitális térben. Lévai Richárddal, az RG Stúdió társalapítójával bemutatjuk, hogy mi mindenre alkalmas a közösségi média a rég elfeledett ismerősök felkutatásán, a képek megosztásán, valamint az üzleti kommunikáción túl.

Pöttyökben az igazság

Pöttyökben az igazság
Béres Máté2019. március 22.

A Túró Rudijáról elhíresült több mint ötvenéves Pöttyös egy igazi love brand, éppen ezért nem szükséges, hogy a termékeihez hozzárendelt marketing csak és kizárólag a fogyasztás növelését erősítse – állítja Princz Andrea a társaság marketingmenedzsere, valamint Naszály Ferenc, a Kraftwork digitális üzletágvezetője. Az ügynökség már 16 éve dolgozik a márkával együtt azon, hogy minél jobb eredményeket érjenek el a digitális térben is, ez idő alatt egyedülálló módon több mint egymilliós Facebook-bázist építettek fel, ami a legnagyobb influencerek követőszámával vetekszik. A két szakemberrel az innovációkról, a konkurenciáról, a cukormentes és organikus árucikkek növekedéséről, valamint a nosztalgia érzésének veszélyéről is beszélgettünk.

Töltéstől töltésig túlélni

Töltéstől töltésig túlélni
Béres Máté2019. március 16.

Könnyű elektromos jármű, árammegosztás, fedélzeti számítógép – így lehet röviden leírni a Servo Movementet, amelynek alapítójával, az fps ügynökség társtulajdonosával, Csapó Balázzsal a társaság három termékéről (Linda moped, Powershare, OBU), valamint a kezdetekről és a jövőről beszélgettünk.

„Nem építünk futóhomokra várat”

„Nem építünk futóhomokra várat”
Béres Máté2019. március 15.

Innováció – a szó, amely Cziráki Dániellel, a Taxify cégvezetőjével folytatott beszélgetésünk során a legtöbbször előkerült. A társaság a hazai jogszabályoknak köszönhetően inkább klasszikus taxi-, és nem fuvarmegosztó szolgáltatást nyújt, pedig új piacokra is szeretne belépni, de még a luxusautókkal való közlekedés meghonosítását sem vetnék el.

„Sokat lájkolunk, és szívesen kommentelünk”

„Sokat lájkolunk, és szívesen kommentelünk”
Béres Máté2018. december 10.

Hiába van sok azonos funkciójú alkalmazás, a verseny még nem ért véget. A Facebook variálásaitól nem kell tartani, de legfőképp nem szabad temetni a társaságot, hiába kezd unalmassá válni az alkalmazás. Gordon Ákossal, a Virgo Systems társalapító-tulajdonosával, kereskedelmi igazgatójával, valamint Keszte Dórával, az fps ügynökség digitális kommunikációs üzletágának vezetőjével beszélgettünk.

Viccmarketing

Viccmarketing
Béres Máté2018. november 10.

Szívrohamot kapna, ha azt látná a tévében, hogy épp az ön termékét parodizálja egy humorista?

„Szívesen digitalizálnám Magyarországot” – interjú Heal Edinával, a Republic Group új operatív igazgatójával

„Szívesen digitalizálnám Magyarországot” – interjú Heal Edinával, a Republic Group új operatív igazgatójával
Béres Máté2018. október 20.

A szakembert az ország egyik legbefolyásosabb női vezetőjének tartják, aki néhány hónapja hagyta ott a Google vezetői pozícióját. Véleménye szerint az országban a propaganda és a fake news-jelenség hasonló mértékben vannak jelen, mint Angliában, viszont a párbeszéd kultúra sokat romlott az elmúlt években. Szakpolitikusként szívesen segítené a kormányzatot, de egyelőre nem jelezték neki, hogy lenne a munkájára igény.

Segít az okos digitális platform

2 órája

A Toyota Mobilitási Alapítvány az Eifelregion Bitburg-Prüm térséggel és más partnerekkel közösen indít el egy platformot a segítségre szorulók támogatására.

Lazuló távolságtartás

8 órája

A saját és a családtagjaink iránt érzett aggodalom a koronavírus miatt alábbhagyott - derül ki az ACG Reklámügynökség és a Gemius Hungary Kft. felméréséből.