Boroznaki Gergő

Boroznaki Gergő

Pozíciók: ügyfélkapcsolati igazgató
Cég:  Crane

Róla

Alapító főszerkesztő a sneakerbox.hu blognál (2009 óta)
Nagyon érdekli a marketing(kommunikáció) és a pszichológia közös metszete, kedvenc szakmai szerzője: Malcolm Gladwell.

Pozíciók

2009 - Crane, ügyfélkapcsolati igazgató (korábban vezető üf.kapcsolati menedzser)

2008 - 2009 Marosport Kft., marketing&PR menedzser

2005 - 2008 Wizz Air, regionális marketing menedzser

2002 - 2005 DDB/Rapp Collins Budapest, account menedzser

Tanulmányok

2003 - Közgazdász, Budapesti Gazdasági Főiskola, Nemzetközi Kommunikáció Szak, Reklám szakirány

Konferencia tartalmak

  • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenCrane: MasterCard fesztivál aktivitások 2015 (Közösségimédia-kampányok kategória győztese)2016. április 14.

    Hogyan tehető szexivé egy pénzügyi termék a fiatalok számára? A MasterCard hazai fesztiválokon mutatta be az egyérintéses fizetés előnyeit, amire erős és szerteágazó közösségimédia-kampányt is épített.

  • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenCrane: Magyar Instagram Körkép (Blogok, weboldalak, microsite-ok, appok kategória győztese)2016. április 14.

    Hogyan építheti fel egy ügynökség szakértői imázsát egy még viszonylag ismeretlen területen? A Crane úttörő kutatása a kapcsolódó PR- és reklámtámogatással, valamint az előállított tartalom utólagos, kreatív hasznosításával erre szolgáltat jó példát.

  • Digitália 2015@instagram #marketing - Külföldi trendek és Magyar Instagram Körkép2015. szeptember 15.

    A közösségi média nem egyenlő a Facebookkal, az Instagram Magyarországon is egyre népszerűbb a felhasználók körében. Marketingcélú használata még csak kialakulóban van, de egyre több jó példa létezik. Valószínűleg a kézzelfogható adatok, statisztikák hiánya is visszatartó erő, hogy a marketingesek használni kezdjék ezt a csatornát. Ezért a Crane 1350 magyar Instagram-használó bevonásával készítette el az első Magyar Instagram Körképet, melyből kiderül: miket töltünk fel és mit nézegetünk legszívesebben az Instagramon? Melyek a legzavaróbb fotótémák? Kiket követünk: barátokat, ismert embereket, márkákat, magyarokat vagy inkább külföldieket? Milyen a viszonyunk az instás reklámokhoz? A prezentációban a Körkép tanulságain túl hazai és nemzetközi követendő gyakorlatok, esettanulmányok is bemutatásra kerülnek: ízelítő abból, hogy mire érdemes használni az Instagramot.

Még kaphatóak szabad jegyek a(z) MédiapiacON konferenciára.