Csillag Zoltán

Csillag Zoltán

Pozíciók: marketingtanácsadó

Róla

Szakmai eredményeim: látványosan piacvezetővé tett márkák és szerény, árharcos cash cow-k felépítése mellett külső elismeréseim csúcsa egy Effie-díj a Kozel 2009. évi kampányáért. Gyakorlati márkaépítésről tartottam workshopot a BrandCampen, a GfK színeiben pedig rendszeresen írtam piackutatási adatokon alapuló elemző cikkeket kereskedelmi magazinok számára. Felkérés alapján előadásokat tartok konferenciákon, üzleti rendezvényeken, valamint kkv-k részére adok márkaépítési és marketingtanácsokat.

Hobbik, szabadidő: rendszeresen sportolok (elsősorban edzőterem - sportedzői és személyi edzői végzettséget is szereztem), olvasok (szak-, szép- és érdekes irodalom vegyesen), koncertekre járok.

Csillag Zoltán cikkei

Ásványvízben nagyok vagyunk

2017. április 25.

A hazai és a globális ásványvízpiacról, a Szentkirályi és a Theodora marketingstratégiájáról, a szervezeti egyesülés tapasztalatairól és egy új nemzetközi márka felépítésének lehetőségeiről beszélgettünk van der Wildt Nikolettel, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetőjével.

Építkezésre van szükség

2017. április 10.

Rendhagyó kiadvánnyal jelentkezett Kertész Éva egészségügyi szakújságíró és a Hungaropharma. A 21 Nő az egészségügyért című album az egészségügyben dolgozók elé kíván pozitív példákat állítani és felépíteni azokat a hidakat, amelyek segítségével az ágazat működése is korszerűvé és hatékonnyá válhat. A szerkesztővel a kiadvány hátteréről beszélgettünk.

Pozíciók

  • 2010-2013: GfK Hungária, Key Account Manager
  • 2008-2010: Dreher Sörgyárak Zrt., Brand Manager
  • 2007: Bayer Hungária Kft., Brand Manager (Consumer Care)
  • 2004-2007: Procter & Gamble RSC, Assistant Brand Manager
  • 2000-2004: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Energetikai Főosztály, gyakornok, majd tanácsos

Tanulmányok

2002, Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Okleveles közgazda (M. Sc. Business Administration) Marketing szakirányon

Konferencia tartalmak