Csillag Zoltán

Csillag Zoltán

Pozíciók: marketingtanácsadó

Róla

Szakmai eredményeim: látványosan piacvezetővé tett márkák és szerény, árharcos cash cow-k felépítése mellett külső elismeréseim csúcsa egy Effie-díj a Kozel 2009. évi kampányáért. Gyakorlati márkaépítésről tartottam workshopot a BrandCampen, a GfK színeiben pedig rendszeresen írtam piackutatási adatokon alapuló elemző cikkeket kereskedelmi magazinok számára. Felkérés alapján előadásokat tartok konferenciákon, üzleti rendezvényeken, valamint kkv-k részére adok márkaépítési és marketingtanácsokat.

Hobbik, szabadidő: rendszeresen sportolok (elsősorban edzőterem - sportedzői és személyi edzői végzettséget is szereztem), olvasok (szak-, szép- és érdekes irodalom vegyesen), koncertekre járok.

Csillag Zoltán cikkei

Árverseny helyett szakértői versenyt

2017. június 7.

Bártfai Balázzsal nemrég megjelent, Tartalommarketing a gyakorlatban című könyve kapcsán beszélgettünk a tartalommarketing hazai helyzetéről, az egyes csatornák optimális használatáról, a kis- és közepes vállaltok előtt álló buktatókról és a mindenki számára elérhető automatizmusokról, egyszerű, tanulható módszerekről is.

A 12 éves lányok nem cukik

2017. május 30.

Weigert Miklós képes forgatókönyv rajzolóval, a Gumball csodálatos világa egyik alkotójával a Cartoon Network Képzeletműhely programjának bemutatóján beszélgettünk nemzetközi tapasztalatairól, kulturális különbségekről, „mai gyerekekről” és az animációs filmek helyéről a médiapiacon.

Pozíciók

  • 2010-2013: GfK Hungária, Key Account Manager
  • 2008-2010: Dreher Sörgyárak Zrt., Brand Manager
  • 2007: Bayer Hungária Kft., Brand Manager (Consumer Care)
  • 2004-2007: Procter & Gamble RSC, Assistant Brand Manager
  • 2000-2004: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Energetikai Főosztály, gyakornok, majd tanácsos

Tanulmányok

2002, Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Okleveles közgazda (M. Sc. Business Administration) Marketing szakirányon

Konferencia tartalmak