Csillag Zoltán

Csillag Zoltán

Pozíciók: marketingtanácsadó

Róla

Szakmai eredményeim: látványosan piacvezetővé tett márkák és szerény, árharcos cash cow-k felépítése mellett külső elismeréseim csúcsa egy Effie-díj a Kozel 2009. évi kampányáért. Gyakorlati márkaépítésről tartottam workshopot a BrandCampen, a GfK színeiben pedig rendszeresen írtam piackutatási adatokon alapuló elemző cikkeket kereskedelmi magazinok számára. Felkérés alapján előadásokat tartok konferenciákon, üzleti rendezvényeken, valamint kkv-k részére adok márkaépítési és marketingtanácsokat.

Hobbik, szabadidő: rendszeresen sportolok (elsősorban edzőterem - sportedzői és személyi edzői végzettséget is szereztem), olvasok (szak-, szép- és érdekes irodalom vegyesen), koncertekre járok.

Csillag Zoltán cikkei

Nem félnek a Tindertől

2017. február 23.

A Média 2.0 blog meetup-sorozatának legújabb felvonásában a társkeresők piacáról és marketingjéről beszélgetett a piac két erősen eltérő pozicionálású szereplőjének vezetője, az élő randiprogramokat szervező Randi-másképp alapítója, Király Szilvia, és az ismert online társkeresőket, a Csajok és Pasik és a Lovebox oldalakat működtető László Gergely.

Lehetőségük van kísérletezni

2017. február 7.

A Provident Pénzügyi Zrt. a saját piacán elsők között vágott bele a content marketingbe. A Provident Pénzügyi Zrt.-től Gránicz Gábor online marketing vezetővel, Jármay András online marketing szakértővel, valamint Andrási Gáborral és Tőzsér Mátéval, az iProspect Hungary tartalommarketing-szakembereivel beszélgettünk a stratégia életre keltéséről.

Pozíciók

  • 2010-2013: GfK Hungária, Key Account Manager
  • 2008-2010: Dreher Sörgyárak Zrt., Brand Manager
  • 2007: Bayer Hungária Kft., Brand Manager (Consumer Care)
  • 2004-2007: Procter & Gamble RSC, Assistant Brand Manager
  • 2000-2004: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Energetikai Főosztály, gyakornok, majd tanácsos

Tanulmányok

2002, Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Okleveles közgazda (M. Sc. Business Administration) Marketing szakirányon

Konferencia tartalmak

Még kaphatóak szabad egg fee jegyek a(z) Médiapiac - Kutatás - PR 2017 konferenciára.