Dörnyei Otília

Dörnyei Otília

Pozíciók: ügyfélkapcsolati igazgató

Róla

Szakterületem a fogyasztói és kereskedelmi kutatások, a fogyasztói és vásárlói területen. 300 előadáson már biztos túl vagyok, legyen szó akár prezentációról, akár konferenciáról, vagy felsőoktatásról.

Pozíciók

2000-től a GfK Hungária munkatársa, először kutatóként, majd területvezetőként. 2008 óta ügyfélkapcsolati igazgató.

Tanulmányok

 • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA - közgazdász
 • Szegedi Tudományegyetem, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola - tanár és kulturális menedzser

Konferencia tartalmak

 • Kutatás 2016 - All in!Mágia vagy művészet? A történetmesélés a piackutatás gyakorlatában.2016. április 14.

  Gyors világ, kevés idő, túl sok adat és információ – ez az a keretrendszer, amelyben az ügyfeleink dolgoznak. Nincs idejük és kapacitásuk befogadni a túl részletes adatokat. Ezért lett a sztorimesélés egy eszköz a kutatás eszköztárában, hogy egyszerűen és könnyen értelmezhetően elmondjuk a tanulságokat. A fentieken kívül még milyen mélyebb okai vannak a sztori alapú interpretációknak, az az előadásból derül ki.

 • Médiapiac 2015Legyen még több jó reklám!2015. március 19.

  Három oldalú összefogás a hatékony együttműködés érdekében Elkészült a reklámkutatási Fehér Könyv a megrendelők, a reklámügynökségek és a piackutatók számára.

 • Márkaépítés 2013Sikeres és sikertelen innovációk az FMCG piacon2013. május 29.

  A GfK amerikai szakértői azt mondják, hogy világszerte az újonnan bevezetett napi cikkek 10 százalékára tekintenek csak úgy, hogy azok valóban innovatívak. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy az újonnan bevezetett termékek 10 százalékának van esélye a valódi piaci sikerre!

  Ha valaki arra keresi a választ, hogyan lehet kikerülni a bukást, annak tudok egy gyors választ adni: A siker legnagyobb korlátja az előrelátás hiánya! Lehet jó egy elképzelés, ha nem a megfelelő időben dobjuk piacra, máris magyaráznunk kell a termékfejlesztés költségeit.

  Az előadásban hazai és nemzetközi példákon keresztül mutatom be, mikor és mitől lehet sikeres vagy éppen bukott egy innováció az FMCG piacon. Tanuljunk mások tapasztalataiból!