Horváth Balázs

Horváth Balázs

Pozíciók: országos terjesztési igazgató
Cég:  Lapker Zrt.

Róla

Hosszú ideig kétlaki életet élt, budapesti munkája mellett is megtartotta soproni családi házát. Közel évtizedes ingázás után 2008 nyarától telepedett családjával együtt Budapest közelébe: ma már Dunaharasztiból jár be Táblás utcai munkahelyére. Az elővárosi házba óvónő felesége és két gyermeke várja haza.

Pozíciók

Főiskolai tanulmányaival párhuzamosan, 1988-tól kezdett dolgozni a Magyar Postánál. Előbb egy kisebb falusi posta hivatalvezetője volt, majd 1990-től bekerült a Postaigazgatóság soproni központjába hírlapforgalmi előadónak.

A következő években tanúja és részese volt annak a folyamatnak, amelynek során a Magyar Posta szervezetén belül professzionalizálódott a hírlapterjesztési tevékenység, szétvált az előfizetéses és az árus terjesztés, majd 1994-től a három észak-dunantúli megyét kiszolgáló Rábahír Rt. terjesztési vezetője lett. Ebben a pozíciójában érte a postai terjesztés privatizációja.

Két évig még a Rábahírnél folytatta a munkát, majd 2000-ben a Lapker budapesti központjába került kereskedelmi vezetői, 2002-től kereskedelmi igazgatói pozícióban.

Tanulmányok

Középiskolai tanulmányait Sopronban, a József Attila Postaforgalmi Szakközépiskolában végezte. Az 1987-es érettségit követően a győri Széchenyi István Közlekedési, Távközlési és Műszaki Főiskola hallgatója lett, ahol 1992-ben szerzett üzemmérnöki diplomát.

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2015Gondold újra a határokat, az intelligens újság más!2015. március 18.
  • Geotargetingen túli személyre szabhatóság
  • Multi Layer Sales – egy felület többször is eladható
  • Scoring - Az ügyféladatbázisban rejlő lehetőségek (marketing-, terjesztési-, és sales szempontból)
  • Valódi interakció egy nyomtatott lapban
 • Médiapiac 2013Lapterjesztési perspektívák2013. április 9.

  Azt már mindannyian tudjuk, hogy a kiadók számára felértékelődik a terjesztési bevételek szerepe. De ki mit terjeszt, milyen hatékonysággal, és milyen áron?